تاکید کلینتون بر بهبود روابط آمریکا با آفریقای جنوبی

وزیر امور خارجه آمریکا امروز شنبه در دیدار با مقام‌های آفریقای جنوبی بر ضرورت بهبود روابط دوجانبه میان دو کشور تاکید کرد.
کد خبر: ۲۷۱۴۲۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری الجزیره ، "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سفر آفریقایی خود امروز وارد کشور آفریقای جنوبی شده و با مقامهای این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار "جاکوب زوما" رئیس جمهوری آفریقای جنوبی و وزیر امور خارجه آمریکا بر لزوم بهبود روابط دو کشور تاکید کرده و از گسترش همکاریها در آینده نزدیک خبر دادند.

طرفین همچنین در گفتگوهایی که امروز در شهر دوربان آفریقای جنوبی انجام شد به بررسی اوضاع در زیمبابوه، سودان و سومالی پرداختند.

رئیس جمهوری آفریقای جنوبی در کنفرانس مطبوعاتی که پس از پایان این دیدار برگزار شد، گفت: در هر دو کشور دولتهای جدیدی روی کار آمده که به دنبال ارتقاء سطح روابط خود با کشور دیگر هستند و این همان چیزی است که ما درصدد انجام دادن آن هستیم.

کلینتون نیز در این کنفرانس خاطرنشان کرد که کشورش خواهان روابط دوستانه و همکاریهای نزدیکتری با این کشور آفریقایی است.

وی افزود: در این سفر حامل پیام رئیس جمهوری آمریکا برای گسترش همکاریها در راستای حل مشکلات اصلی منطقه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها