آخرین آمار ایدز ؛ 19 هزار و 774 مبتلا در کشور

گروه سلامت: آخرین آمار مبتلایان به ایدز نشان می‌دهد: علت 7/69 درصد ابتلا به ایدز در کشور، استفاده از وسایل تزریقی مشترک در معتادان مواد مخدر است. براساس آمار جمع‌آوری شده از دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور تا تاریخ اول تیرماه 88 تعداد 19 هزار و 774 نفر فرد مبتلا به HIV/AIDS در کشور شناسایی شده‌اند که 1/93 درصد آنها را مردان و 9/6 درصد را زنان تشکیل می‌دهند.بنا به این گزارش، تاکنون 1975 نفر مبتلا به ایدز شناسایی شده و 3 هزار و 315 نفر از افراد مبتلا فوت کرده‌اند.براساس آمار جمع‌آوری شده 7/37 درصد از مبتلایان به HIV در گروه سنی 34 ‌ 25 سال قرار دارند که بالاترین نسبت در بین گروه‌های سنی را به خود اختصاص داده‌اند.
کد خبر: ۲۷۱۳۰۶

گفتنی است، علل ابتلا بهHIV در بین کل مواردی که از سال 1365 تاکنون در کشور به ثبت رسیده‌اند به ترتیب: تزریق با وسایل مشترک در مصرف‌کنندگان مواد 7/69 درصد، رابطه جنسی 4/8 درصد، دریافت خون و فرآورده‌های خونی 2/1 درصد و انتقال از مادر به کودک 6/0 درصد بوده است. همچنین راه انتقال در 1/20 درصد در این گروه شناسایی نشده است.

شایان ذکر است، از مقایسه این آمار با مواردی که ابتلا آنها در سال 1387 گزارش شده است، می‌توان نتیجه گرفت: اعتیاد تزریقی 8/76 درصد، برقراری روابط جنسی 6/13 درصد و انتقال از مادر مبتلا به کودک 8/0 درصد را تشکیل داده است و در 8/8 درصد از موارد شناسایی شده در سال‌جاری راه انتقال نامشخص بوده است و نکته قابل توجه در موارد ابتلا در سال گذشته این است که هیچ مورد جدید ابتلا از راه خون و فرآورد‌ه‌های خونی گزارش نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها