آقای ماتیچ مراقب تیمت باش!

بسکتبال ایران در حاشیه اردنی‌ها

گروه ورزش: با آن که سایت فدراسیون اردن، بازیکنان بسکتبال این کشور را «جنگجویان» خوانده است، اما جنجال تیم ملی بسکتبال اردن در بازی با ایران، واکنش‌های بعدی را از سوی فیبا ــ آسیا و برگزارکنندگان جام ویلیام جونز به همراه خواهد داشت.
کد خبر: ۲۶۸۵۷۸

در جریان مسابقات بسکتبال جام ویلیام جونز و در پنجمین مسابقه‌ تیم ملی ایران برابر اردن، به دلیل انجام رفتار غیرورزشی توسط بازیکنان حریف، به تصمیم داور تیم ایران با نتیجه‌ 20 بر صفر برابر حریف برنده اعلام شد.سایت فدراسیون بسکتبال آسیا در گزارشی از این مسابقه آورده است: «همه چیز از کنفرانس مطبوعاتی پیش از مسابقه در 22 جولای آغاز شد. زمانی که وسلین ماتیچ، سرمربی ایران به خبرنگاران گفت؛ قطر، لبنان و اردن از بازیکنان آمریکایی بهره‌ می‌برند. مسابقات آسیایی، تورنمنتی است که به بازیکنان آسیایی تعلق دارد اما برخی کشورها از بازیکنان آمریکایی‌الاصل برای قوی‌تر کردن ترکیب تیم خود استفاده می‌کنند.»

این حرف‌ها که البته از بی‌تجربگی و عدم شناخت از بسکتبال آسیا ناشی می‌شود، تیم ایران را به حاشیه کشید تا جایی که حدادی، بازیکن ما پس ازلیگ تابستانی در آمریکا و پیوستن به اردو در چین تایپه، کتک خورد!

در کمتر از 3 دقیقه از آغاز مسابقه، حامد حدادی بازیکن تیم ایران پس از انجام یک ریباند با آرنج به زید عباس ضربه زد. عباس بر اثر این ضربه تعادل خود را از دست داد و حدادی او را به سمت جلو شارژ کرد و او را هل داد. اوسامه داگلاس گارد اردن پس از این صحنه به داخل محوطه‌ مسابقه دوید و به حدادی یک ضربه‌ مشت زد. داور تایوانی حکم به اخراج حدادی و عباس داد.

ماتیچ باید بداند با تیم پرقدرت ایران رقبا بویژه عرب‌ها از حاشیه‌ها استفاده می‌کنند و در این راه، بازیکنان بزرگ ما را هدف خواهند گرفت، بنابراین کادر فنی و بویژه سرمربی صرب ایران باید مراقب حاشیه‌ها باشند و خود به حاشیه‌ها دامن نزنند.

تیم ایران در ششمین بازی خود با نتیجه 81 بر 70 لبنان را شکست داد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها