بازگشت رئیس اپل

استیو جابز کار خود را از سر گرفت

سخنگوی اپل اعلام کرد که استیو جابز سرانجام پس از ماهها دوری از کار به دلیل مشکلات سلامتی به پست ریاست اپل بازگشت.
کد خبر: ۲۶۲۹۶۴

 به گزارش مهر ، سخنگوی اپل توضیح داد که جابز به کار بازگشته است اما تنها چند روز در هفته را به اپل می آید و بقیه روزها در خانه می ماند و کارها را از آنجا انجام می دهد.

در حدود دو ماه قبل جابز 54 ساله تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت. پیش از این نیز در سال 2004 به دلیل ابتلا به یک نوع نادر سرطان پانکراس تحت درمان بود اما در تابستان 2008 تومورهای پانکراس بار دیگر به وی حمله کردند و به همین دلیل دوره معالجات خود را از سر گرفت.

اپل در ژانویه 2009 اعلام کرد که مشکلات سلامتی استیو جابز پیچیده تر از آن چیزی است که تصور می شد به طوری که وی با مشکلات جدی اختلال هورمونی مواجه و به شدت دچار کاهش وزن شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها