آبان ماه برگزار می‌شود

بیست و یکمین جشنواره تئاتر اصفهان

بیست و یکمین جشنواره تئاتر اصفهان با هدف ارتقای سطح کیفی تئاتر و اضافه کردن آن به سبد فرهنگی خانوارها، آبان ماه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۶۲۷۴۶

مسوول امور هنر‌های نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسـلامـی اصـفـهـان در گـفـتـگـو بـا خبرنگار جام‌جم اظهار داشت: این جـشـنـواره هـرسـالـه در اصـفهان برگزار می‌شود و امسال نیز گروه‌های متقاضی باید درخواست کتبی خود را به همراه کپی مجوز نویسنده اثر، مبنی بر آمادگی برای شرکت در جشنواره حداکثر تا 10 مهر به دبیرخانه دائمی جشنواره ارسال کنند.

احمد شاهین‌فر با تاکید بر این‌که آثار ارائه شده به دبیرخانه جـشنواره باید حداقل 5 اجرای عمومی در زمان تعیین شده داشـتـه باشد، افزود: بیست و یکمین جشنواره تئاتر استان با هدف ارزیابی نمایش‌های اجرا شده در محدوده زمانی بهمن 87 تا پایان شهریور برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که بازبینی اثر گروه‌های متقاضی شرکت در جشنواره از 18 تا 30 مهر انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: 10 اثر به جشنواره می‌رود و این آثار نیز به صورت رقابتی از 9 تا 12 آبان ماه به اجرا درمی‌آید.

وی با تاکید بر این‌که 2 اثر برگزیده این جشنواره به صورت شاخص به جشنواره منطقه‌ای تئاتر راه پیدا می‌کند، تصریح کرد: برگزید‌گان جشنواره منطقه‌ای نیز به جشنواره تئائر فجر راه می‌یابند. وی در ادامه با اشاره به این‌که این جشنواره تاثیر بـسـزایی بر عملکرد تئاتر اصفهان و ارتقای جایگاه آن دارد، گفت: وجود این جشنواره، موجب زنده نگه داشتن هنر تئاتر در اصفهان شده است.

وی وضعیت تئاتر کشور را نامطلوب توصیف و تصریح کرد: مـتـاسفانه برای تئاتر در کشور، تامین مالی لازم انجام نشده و درآمـد حـاصـل از اجـرای نـمـایـش‌هـا، کفاف هزینه‌های آن را نـمـی‌دهد. مسوول امور هنر‌های نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان تصریح کرد: در دنیا به صورت صددرصد از تئاترهای تراژیک و به صورت 30 درصد از تئاتر‌های بلواری یا تخته حوضی حمایت مالی می‌شود؛ در حالی که در ایران تنها 10 تا 15 درصد هزینه‌های تئاتر پرداخت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها