تیم دوم فوتسال ایران مدعی جام جهانی کوچک

گروه ورزش: تیم ملی فوتسال ایران بدون حضور تعدادی از ستاره‌های اصلی خود، در حالی راهی برزیل شد که سرمربی این تیم، همچنان جایگاه ایران را حضور در فینال این مسابقه‌ها می‌داند. تیم ملی بامداد امروز، تهران را به مقصد دبی ترک کرد تا از آنجا راهی ایالت سائوپولو و سپس ایالت گویاس برزیل شود و پس از 2 جلسه تمرین در شهر گویانیا از روز یکشنبه (7 تیر)‌ دیدارهای خود را در چارچوب گروه دوم مسابقه‌ها در برابر تیم‌های اروگوئه، رومانی و کاستاویکا برگزار کند.
کد خبر: ۲۶۲۳۱۷

حسین شمس، سرمربی تیم ملی که به خاطر حضور تعدادی از ستاره‌های ملی‌پوش چون وحید شمسایی، مصطفی نظری (دروازه‌بان)‌ و محمد طاهری (در مسابقه‌های قهرمانی باشگاه‌های آسیا)‌، چشم به درخشش بازیکنان جوان‌تر دوخته بود به دلیل مشکل خروجی، ناچار به خط زدن برادران طیبی (مصطفی و حسین)‌ هم شد. با این حال سرمربی تیم ملی از شناخت کامل خود نسبت به تیم اروگوئه و هدف ایران برای حضور در فینال مسابقه‌ها خبر داده و می‌گوید: در این رقابت‌ها به کمتر از نائب‌قهرمانی راضی نیستیم و تمام تلا‌شمان این است که در فینال حضور داشته باشیم.

ایران روزهای 7، 8 و 9 تیرماه به ترتیب در مقابل تیم‌های ملی فوتسال اروگوئه، رومانی و کاستاریکا بازی خواهد کرد. این مسابقه‌ها با حضور 16 تیم و به مدت یک هفته دنبال می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها