والیبال باشگاه‎های آسیا

صدرنشینی پیکان در مرحله دوم بازی‎ها

تیم پیکان با برتری مقابل الهلال عربستان به عنوان صدرنشین گروه F مرحله دوم مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا به جمع 4 تیم برتر این دوره از رقابت‌ها صعود کرد.
کد خبر: ۲۶۰۹۸۱

به گزارش مهر ، تیم والیبال پیکان شب گذشته دیدار مقابل الهلال عربستان در مرحله دوم مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا در امارات را با پیروزی پشت سر گذاشت.

فرار از صدرنشینی گروه F و مواجه شدن با قرعه‎ای راحت‏تر در مرحله نیمه‏نهایی رقابت‎ها تمایل هر دو تیم را برای بازنده شدن در این بازی بیشتر از کسب پیروزی کرده بود. شاید به همین دلیل بود که مصطفی کارخانه از فرهاد نظری افشار اصلا استفاده نکرد و امیرحسینی را هم خیلی کمتر از همیشه به کار گرفت. اما در نهایت این خودروسازان بودند که بازهم برنده میدان معرفی شدند.

نتیجه کامل دیدار دو تیم پیکان ایران و الهلال عربستان به این شرح است:

پیکان 3 - الهلال صفر
(25 بر 18)، (25 بر 17) و (25 بر 16)

تیم پیکان پیش از این دیدار مقابل تیم سانتوری ژاپن نیز به برتری 3 بر صفر دست یافته بود.همچنین براساس مقررات مسابقات نتیجه به دست آمده دیدار دو تیم پیکان و درکولاب بحرین در مرحله مقدماتی مسابقات در دور دوم بازی‌ها نیز لحاظ شد. بدین ترتیب پیکان با کسب 3 پیروزی به عنوان صدرنشین گروه F مرحله دوم مسابقات راهی دور نیمه‎نهایی شد.

اما در گروه E مرحله دوم مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا نیز تیم‌های النصر امارات و العربی قطر به عنوان تیم‌های اول و دوم به جمع 4 تیم برتر صعود کردند. دیدار شب گذشته این دو تیم که با قضاوت حسین پورکاشیان برگزار شد با نتیجه 3 بر 2 به سود اماراتی‎ها خاتمه یافت.

امروز (دوشنبه) تمام تیم‎های شرکت‏‎کننده در مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‎‌های آسیا استراحت دارند اما فردا این رقابت‌ها با برگزاری دیدارهایی پیگیری می‌شود.

در مرحله نیمه نهایی این مسابقات ساعت 21 به وقت ایران تیم پیکان مقابل العربی قطر صف‌آرایی می‌کند. پیش از این دیدار نیز دو تیم النصر امارات و الهلال عربستان به مصاف هم می‌روند.

بیستمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا روز چهارشنبه با معرفی تیم‌های برتر به پایان می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها