در مطب سیب

بیماری‌ای که می‌تواند به مشکلا‌ت بزرگ منتهی شود

این هفته در مطب سیب از آقایی صحبت می‌کنیم که 28 سال سن دارد و هنوز ازدواج نکرده اما یک هفته است که از سوزش ادرار و ترشحات ناحیه سر پیشابراه خود شکایت دارد و از دکتر سیب می‌خواهد که وی را در حل این مشکل یاری دهد.
کد خبر: ۲۶۰۸۳۰

سوالاتی که پزشک سیب را در تشخیص بیماری یاری می‌دهد:

1)‌ آیا تا به حال سابقه‌ای از عفونت ادراری داشته‌اید؟

2)‌ آیا ظرف یک یا 2 هفته اخیر با کسی ارتباط جنسی داشته‌اید و اگر بله آیا در حین ارتباط از وسایل بهداشتی استفاده کرده‌اید؟

3)‌ آیـا از مـواد مـخـدر اسـتفاده می‌کنید مخصوصا از انواع تزریقی آن؟

پزشک سیب معاینه می‌کند

طبیعتا قدم بعدی پزشک سیب معاینه بیمار ما است چرا که معاینه بالینی اساس تشخیص بیماری است. پزشک در معاینه متوجه می‌شود که ترشحات سفید رنگی از سر پیشابراه بیمار خارج می‌شود که لباس زیر وی را آلوده کرده است. در ضمن این قسمت در معاینه قدری متورم و از همه مهمتر قرمز رنگ است. در ضمن نواحی اطراف کشاله ران را نیز برای پیدا‌کردن غدد لنفاوی متورم جستجو می‌کند که در سمت راست متوجه یک غده لنفاوی کوچک متورم به اندازه یک نخود می‌شود. دیـگـر هـمه چیز برای تشخیص سوزاک یا عـفـونـت گنوره مسجل شده است که البته پزشک با یک لام از ترشحات نمونه می‌گیرد و برای پاتولوژیست می‌فرستد تا میکروب‌های بیماری را زیر میکروسکوپ ببیند و نهایتا پزشک به بیمار ما می‌گوید که مبتلا به سوزاک است.

نکات مهم از زبان پزشک سیب

1 ــ اولا این بیماری که یک بیماری جنسی به شـمــار مــی‌رود در اکـثــر اوقــات از کـســی منتقل‌می‌شود که ارتباطات جنسی متعددی را با افراد مختلف دارد. از این رو این یک علامت خطر برای فرد بیمار محسوب می‌شود.

2 ــ این بیماری قطعا به درمان جدی زیر نظر یک متخصص داخلی یا فوق‌تخصص عفونی نیاز دارد و به صرف برطرف شدن سوزش ادرار یا نبود ترشح نباید آن را حمل بر بهبود دانست. از این رو بدانید که این بیماری مسری بدون درمان شدید آنتی‌بیوتیکی قابل درمان نیست.

3 ــ اجتناب از روابط جنسی نامشروع و استفاده از وسایل بهداشتی، اساس پیشگیری از ابتلا محسوب می‌شود. البته این نکته را بدانید که خانم مبتلا به سوزاک در اکثر اوقات کاملا بـدون عـلامـت اسـت و تـنـهـا نـاقل بیماری محسوب می‌شود پس بهداشت ظاهری هرگز دال بر سالم بودن وی نیست.

4 ــ سوزاک عقیمی مرد را در پی دارد پس قدری بیشتر این بیماری را جدی بگیرید.

5 ــ به عنوان یک اصل یک فرد مبتلا به سوزاک می‌بایست از نظر ابتلا به ایدز نیز مورد بررسی قرار گیرد از این رو اوج فاجعه را ببینید تا کجاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها