عزت ابراهیم 10 ماه پیش مرده است

یکی از منابع نزدیک به حزب بعث منحل شده‌ عراق اعلام کرد که عزت ابراهیم الدوری ، مرد شماره دو رژیم ساقط شده بعث عراق و معاون رییس شورای گارد انقلابی صدام 10 ماه پیش مرده است.
کد خبر: ۲۵۹۶۱۷

به گزارش ایسنا،‌ یکی از فرماندهان سابق یک گروه مسلح نزدیک به حزب بعث منحل شده‌ عراق اظهار داشت: عزت ابراهیم الدوری حدود 10 ماه پیش بر اثر بیماری مرده و در منطقه‌ تلال حمرین واقع در استان دیاله دفن شده است.

این منبع تاکید کرد که طی سالهای گذشته پس از فروپاشی حکومت صدام، چهار بار عزت الدوری را در مناطق مختلف از جمله کرکوک و تکریت ملاقات کرده است.

به نوشته‌ روزنامه‌ الصباح الجدیده عراق، وی همچنین عنوان داشت که آخرین دیدارش با عزت الدوری حدود دو سال پیش در منطقه تلال حمرین بوده و در آن زمان وضعیت جسمی او بسیار بد بوده است.

این منبع نزدیک به حزب بعث تاکید کرد: عزت الدوری از سال 2004 به دلیل وخامت وضعیت جسمی قادر به پیمودن مسافت‌های طولانی نبوده است.

عزت الدوری از جمله مقامات حزب بعث است که از سوی نیروهای آمریکایی تحت پیگرد قرار دارد.

نظامیان آمریکایی برای هرگونه اطلاعاتی که به دستگیری عزت الدوری منجر شود،10 میلیون دلار پاداش تعیین کرده بودند.

به گفته منابع عراقی،عزت الدوری معاون صدام دیکتاتور سابق عراق اواخر پاییز سال 2007 در یکی از روستاهای مجاور تکریت زادگاه صدام توانسته بود از چنگ نیروهای عراقی فرار کند.

لازم به یادآوری است عزت ابراهیم در دوران جوانی و قبل از پیوستن به حزب منحله بعث یک یخ فروش دوره گرد بوده و همواره به عزت یخی شهرت داشت. او بی آنکه کمترین آموزش و تحصیلات نظامی داشته باشد بالاترین درجه نظامی را در ارتش رژیم منحله صدام حسین معدوم داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها