به گزارش مهر در اصفهان جواد رحمتی افزود: در مرمت فاز دوم طبقه فوقانی میدان امام اقداماتی از جمله استحکام بخشی، مرمت و احیاء و در مجموع تکمیل فاز دوم طبقه فوقانی صورت خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: بر روی پشت بام بازار در محدوده مورد نظر نیز اقداماتی چون سبک سازی سقف?ها، احیاء آبراه?ها،ناودانها و کف فرش شروع شده است .
رحمتی خاطر نشان کرد: فاز اول میدان امام در نوروز امسال افتتاح و در حال حاضر به عنوان نگارخانه ای از عکس?های قدیم شهر اصفهان در معرض دید عموم قرار گرفته است .
میدان تاریخی امام اصفهان یکی از آثار به ثبت رسیده در سازمان سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) است.
این اثر جهانی منحصر به فرد در دو طبقه ساخته شده و در اطراف آن نیز چهار اثر تاریخی کاخ عالی قاپو، سر در قیصریه، مسجد شیخ لطف الله و مسجد جامع عباسی قرار گرفته است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد