سن فرزندخواندگی 3 سال افزایش می‌یابد

گروه جامعه: مدیرکل دفتر شبه خانواده بهزیستی گفت: در صورت تصویب لایحه فرزندخواندگی، سن فرزندخواندگی 3 سال افزایش پیدا می‌کند. حمیدرضا الوند در گفتگو با مهر ضمن اعلام این خبر گفت: در گذشته، فقط کودکان تا 12‌سال می‌توانستند به فرزندخواندگی پذیرفته شوند، اما با تصویب لایحه جدید، فرزندخواندگی و برخی اصلاحاتی که در آن صورت گرفته، سن کودکان برای فرزندخواندگی افزایش یافته است.
کد خبر: ۲۵۸۳۰۳

مدیرکل دفتر شبه خانواده سازمان بهزیستی در ادامه تاکید کرد: از این پس، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست تا 15 سال، شرایط واگذاری به خانواده‌ها را دارا خواهند بود.

براساس آمارهای سازمان بهزیستی، بیشترین تعداد کودکانی که هر سال به فرزندخواندگی پذیرفته می‌شوند، 6 تا 12 سال هستند، اما بیشترین تعداد این افراد موجود در مراکز 12 تا 18 ساله هستند.

الوند گفت: با قانون قبلی فقط 11 درصد از کودکان بی‌سرپرست تحت پوشش مراکز بهزیستی کشور، شرایط لازم برای فرزندخواندگی را دارا بودند که در صورت تصویب قانون جدید در مجلس شورای اسلامی، درصد بیشتری از کودکان به خانواده‌ها سپرده خواهند شد.

در حال حاضر 21 هزار کودک تحت پوشش هستند که از این میان 11 هزار و 500 کودک به خانواده‌های جایگزین سپرده شده‌اند و 9500‌کودک نیز در خانه‌های کودک و نوجوانان سازمان بهزیستی نگهداری می‌شوند.

مدیرکل دفتر شبه خانواده سازمان بهزیستی افزود: عدم محکومیت جزایی، دارا بودن تملک مالی تا حدی که بتوانند زندگی کودک را تامین کنند که این امر بر اساس نظر بهزیستی و دادگاه انجام می‌شود، دارا بودن سلامت جسمانی و روانی، توانایی نگهداری کودک، نداشتن اعتیاد و... از جمله مواردی است که خانواده‌ها برای پذیرش فرزند باید دارا باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها