کفاشیان: تیم قطبی از تیم دایی بهتر بود

گروه ورزش: تیم ملی همچنان در بازی‌های مقدماتی جام جهانی امتیاز از دست می‌دهد، اما حمایت‌های علی کفاشیان از عملکرد این تیم ادامه دارد. رئیس فدراسیون فوتبال که حتی بعد از شکست ایران مقابل عربستان گفته بود؛ «از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی پشیمان نیست و اگر زمان به عقب برگردد باز هم او را انتخاب خواهد کرد»، این بار با حمایت از قطبی، نقش او را در تساوی دیروز تیم ملی غیرقابل انکار دانست و در گفتگو با مهر، عنوان کرد: قطبی از تمام نیروها در تیم ملی استفاده کرد و روحیه مثبتی در تیم به وجود آورد که این روحیه می‌تواند ما را به هدفی که برای صعود به جام جهانی داریم، کمک کند.
کد خبر: ۲۵۸۱۶۲

کفاشیان با تمجید از مساوی ایران مقابل کره، افزود: نتایج ضعیف تیم ملی در 5‌بازی گذشته اجازه نداد تا ارزش یک امتیاز بیرون از خانه و فوتبالی که تیم ملی مقابل یکی از تیم‌های مدعی صعود این گروه به نمایش گذاشت، مشخص شود.

رئیس فدراسیون فوتبال اضافه کرد: تیم ملی در دیدار با کره شمالی به لحاظ نتیجه و نوع فوتبالی که ارائه کرد، بهتر از زمان دایی بود و بازیکنان، فوتبال هماهنگ‌تر و منظم‌تری به نمایش گذاشتند. مسلما اگر بخت با ما یار بود، می‌توانستیم برنده از زمین خارج شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها