به گزارش خبرگزاری مهر، محمد احمدی بافنده شهردار منطقه یک با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به تاسیس شرکت نوسازان منطقه یک در اواخر سال 87 و جلسات هیئت مدیره و کارگروه های ترمیم بافت فرسوده و با توجه به تایید روسای شورای اسلامی شهر تهران، طرح بهسازی (تفصیلی ویژه) بافت فرسوده محله جماران به تصویب رسید و به مناسبت بیستمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) مقرر شد عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز شود.
وی افزود: با اجرای این طرح که به تصویب کمیسیون ماده پنج رسیده است عملیات بهسازی ، نوسازی و ساماندهی محله جماران در حد واسط خیابان های شهید باهنر، شهید هادی ، امیدیان و کوچه حمام آغاز و وضعیت شبکه معابر اصلاح و نیازهای خدماتی محله رفع می شود.
احمدی بافنده گفت: ساماندهی محله جماران مبتنی بر حفظ هویت فرهنگی ، تاریخی این محله اجرا می شود و احیاء سازمان فضایی – کالبدی بافت با توجه به ارزش های مجموعه و شاخص های اقتصادی شهر، سازماندهی فضایی بافت بر پایه حوزه های فرهنگی ، اقامتی، مسکونی و زیارتی، تاکید بر هویت تاریخی و حفظ ارزش ها برای آیندگان از اهداف کالبدی طرح است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد