با حضور زرداری و احمدی نژاد،

قرارداد انتقال گاز ایران به پاکستان امضا شد

قرار داد خط لوله انتقال گاز از ایران به پاکستان موسوم به "خط لوله صلح " به امضای روسای جمهور ایران و پاکستان رسید.
کد خبر: ۲۵۴۸۸۹
به گزارش  خبرگزاری فارس، مذاکرات خط لوله صلح برای انتقال گاز ایران به پاکستان که از روز جمعه بین مقامات دو کشور برای یکسان سازی متن قرارداد آغاز شده بود،امروز یکشنبه به امضای احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان و زرداری رئیس جمهور پاکستان رسید.

هیئت پاکستانی به ریاست عاصم حسین وزیر فدرال و مشاور انرژی نخست وزیر پاکستان، از روز جمعه مذاکرات نهایی‌سازی قرارداد صدور گاز ایران به پاکستان را انجام دادند.

خط لوله 2700 کیلومتری صلح، بر اساس برنامه‌ریزی اولیه قرار است گاز ایران را به پاکستان و از آنجا به هند منتقل کند و پیش‌بینی شده است در صورت توافق نهایی 1100 کیلومتر از این خط لوله در ایران، 1000 کیلومتر در پاکستان و در صورت توافق با هند، 600 کیلومتر نیز در این کشور احداث شود.

با تکمیل این طرح، روزانه 150 میلیون متر‌مکعب گاز ایران به هند و پاکستان صادر می‌شود که 90 میلیون متر‌مکعب آن برای هند و 60 میلیون مترمکعب آن برای پاکستان در نظر گرفته شده است.

با امضای این قرارداد، ایران ظرف پنج سال صادرات گاز به پاکستان را از طریق خط لوله 56 اینچی که هم اکنون از عسلویه تا ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان در حال احداث است، انجام می‌دهد.

قرارداد نهایی کردن صادرات گاز ایران به پاکستان بین کسائی‌زاده مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز و سید حسن نواب مدیرعامل شرکت سیستم‌های خط لوله بین ایالتی پاکستان و بیانیه چارچوب همکاری بین دولی ایران و پاکستان بین احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان و عاصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان به امضا رسید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها