در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وی ادامه داد: در صورتی که وضعیت راه هوایی و تنفسی فرد به مخاطره بیفتد، جراح قادر به کنترل این وضعیت نبوده، در مواقعی مشاهده شده که ناتوانی پزشک در کنترل وضعیت تنفسی بیمار یا تزریق نابجای داروی بیهوشی توسط افراد غیرمتخصص، سبب مرگ بیمار به هنگام اعمال جراحی خارج از اتاق عمل شده است.
دکتر حسینخان با تاکید بر ضرورت حضور متخصص بیهوشی در موقع عمل و پس از آن یادآور شد: از آنجا که یکی از وظایف متخصصان بیهوشی کنترل دردهای پس از اعمال جراحی بوده و عمل بینی بسیار دردناک است، این متخصصان پس از انجام عمل جراحی به کمک بیماران میآیند تا بیماران از آخرین امکانات علمی کاهش درد بهرهمند شوند.
وی افزود: آخرین روشهای بیدردی ناحیه سر و گردن با حضور متخصصان برجسته از کشورهای آمریکایی و اروپایی در «اولین کنگره بینالمللی اداره راه هوایی و بیهوشی در جراحیهای سر و گردن» ارائه میشود.
دبیر این کنگره یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع راههای هوایی (مجاری تنفسی) که با جان بیماران سر و کار دارد در این کنگره سعی بر آن است که موارد خطرزا و صدمات احتمالی به بیماران در کنار دستاوردهای مثبت پزشکان متخصص این رشته ارائه شود.
وی ادامه داد: در این کنگره راه هوایی و تروما (صدمات)، اداره راه هوایی اورژانس، تکنیکهای جراحی در مداخلات راه هوایی و سوختگیها و اداره راه هوایی مورد بحث و هم اندیشی متخصصان داخل و خارج کشور قرار خواهد گرفت.
دکتر حسینخان با اشاره به اینکه در روش بیهوشی عمومی در مواردی لولهگذاری مجاری تنفسی به درستی انجام نمیشود، تصریح کرد: حدود 2 درصد افراد تحت سزارین به دلیل لولهگذاری ناصحیح در مجرای تنفسی، جان خود را از دست میدهند که این آمار با توجه به بالا بودن آمار سزارین در کشور ما بیشتر بوده و راهحل این مشکل در این کنگره مورد بحث و تبادلنظر قرار میگیرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه