در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
خوراکیهای مختلف مکانیسم اثرهای متفاوتی دارند. به طور مثال جو با کاستن ذخایر اسیدهای صفراوی در رودهها سبب کاهش چربی خون میشود یا آنتی اکسیدانها با به دام انداختنLDL های اکسید شده به تنظیم چربی خون کمک میکنند. خوراکیهای کاهنده کلسترول بد خون، سیب، جو، هویج، سیر، گریپ فروت، سبوس، لوبیا، سویا، گردو و بادام میباشد. همچنین درکتب طب سنتی توصیه میشود افرادی که دارای بیماری چربی خون میباشند از شوید و تخم آن برای درمان بیماری استفاده کنند و نحوه استفاده تخم شوید به صورت جوشانده میباشد که روزانه باید به مقدار دو استکان مصرف نمایند و عرق شوید یک استکان بعد از ناهار و شام مصرف شود.
میوههای قرمز رنگ باعث تقویت بینایی میشود
مصرف میوههای قرمز رنگ مثل گوجه فرنگی در تقویت بینایی و سلامت چشم مفیداست.
زیرا میوههای قرمز رنگ نقش مهمی در حفاظت سلولهای شبکهای چشم دارد.
مصرف هویج و هر مواد غذایی که دارای ویتامینA باشد برای متابولیسم چشم لازم و مفید است اما معجزه نمیکند.بسیاری از مردم برای درمان عفونتهای چشمی از چای برای شستشو استفاده میکنند اما باید دقت کنند که اگر چه چای خاصیت ضدعفونیکننده دارد اما برخی متخصصان استفاده از چای برای شستشوی چشم را سبب خراش دیدن سطح قرنیه میدانند. مصرف موادغذایی که حاوی ویتامینC و روغن امگا3 میباشد، در بهبود بخشیدن به بینایی فرد نقش مهمی دارد. به گفته پزشکان انگلیسی، بیماریهای چشمی تا حدودی با تغذیه فرد ارتباط دارد و افزودن میوه و سبزیجات به هر وعده غذایی در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای چشمی در آینده نقش مهمی ایفا میکند.
سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم بروکلی و کلم پیچ سرشار از رنگ دانههای مهمی موسوم به«Lutein» و «Zeaxanthin» است که برای تقویت قوه بینایی بسیار مفید است. آجیل و تخمه که غنی از ویتامینE است، از ابتلا به آب مروارید و بیماریهای چشمی دیگر جلوگیری میکند و سلولهای چشم را از نور فرابنفش خورشید محافظت میکند. میوههای تازه که سرشار از ویتامین است از بیماریهای مختلف جلوگیری میکند. گنجاندن میوه و سبزیجات در هر وعده غذایی به تقویت بینایی کمک میکند. زرده تخممرغ که غنی از رنگدانههای موسوم به«Lutein» و«Zeaxanthin» است، برای سلامت و تقویت قوه بینایی چشمها بسیار مفید است. چربی امگا3 که در ماهیها یافت میشود، علاوه بر کاهش دادن انواع بیماریهای چشمی مانند آب سیاه، چشم را از خطر سندروم خشکی محافظت میکند.
محققان دانشگاه علوم پزشکی کاشان معتقدند: برخورداری از حمایت خانوادگی بر سطح رضایت از زندگی سالمندان تاثیرگذار است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، این بررسی توسط گروهی از محققان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هدف بررسی رابطه برخی از عوامل خانوادگی با رضایت از زندگی در سالمندان انجام شده است.
در این بررسی 75 نفر از سالمندان بالای 60 سال به روش مقطعی مورد مطالعه قرار گرفتند. در این مطالعه میزان شیوع نارضایتی از زندگی 42درصد مشاهده شد. همچنین بین رضایتمندی سالمندان و وضعیت تأهل آنها رابطه مستقیم وجود داشت. یافتههای این مطالعه نشان میدهد: نارضایتی در افرادی که تنها زندگی میکردند و افرادی که فواصل ملاقات با فرزندانشان 3 هفته یکبار بود بیشتر دیده شد. خانواده یکی از مهمترین عوامل موثر بر سلامت جسمانی و روانی افراد به شمار میرود و تعاملات خانوادگی عامل معتبری برای ارزیابی عملکرد خانوادهها است. بر اساس نتایج این پژوهش برخورداری از حمایت خانوادگی در افراد سالمند بر سطح رضایت از زندگی تأثیرگذار است.
به توصیه محققان، مسوولان و بویژه خانوادهها باید در راستای ارتقای سطح بهداشت روان سالمندان مساله حمایت خانواده از این افراد را مورد توجه جدیتر قرار دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد