در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
دفتر آمار اروپا اعلام کرد، میزان رشد اقتصادی اروپا اوایل امسال 5/2 درصد کاهشیافته که این رکود از آمریکا یعنی منشاء بحران نیز وخیمتر است.
کمیسیون اروپا پیشبینی کرده است، میزان بیکاری در سال 2010 به 5/11 درصد جمعیت فعال برسد. این خبرها 3 هفته قبل ازبرگزاری انتخابات پارلمان اروپا اعلام شده و ممکن است تاثیری بر نتیجه این انتخابات داشته باشد.
تظاهرات هزاران نفر در آلمان علیه نبود امنیت شغلی
دویچه وله: هزاران نفر از مردم آلمان در تظاهرات خود در شهر برلین، حمایت بیشتر دولت را از حقوق کارگران و حفظ فرصتهای شغلی خواستار شدند.
تظاهرکنندگان خشم خود را از نرخ فزاینده بیکاری و آنچه از نظر آنها زیادهرویهای نظام سرمایهداری است، ابراز کردند. آلمان اکنون بدترین رکود اقتصادی خود را از زمان جنگ جهانی دوم تجربه میکند.
مارگارت اشتفن، خبرنگار شبکه دویچه وله میگوید: بیش از 100 هزار تظاهرکننده از سراسر آلمان به درخواست اتحادیههای صنفی پاسخ مثبت داده و در شهر برلین گردهم آمدند. آنان اقدامات بیشتر دولت آلمان را برای ریشهکن کردن آثار منفی بحران اقتصادی خواستار شدند. یکی از کارگرانی که در این تظاهرات حضور دارد، میگوید من برای شرکتی کار میکنم که فعالیت آن به میزان صادرات بستگی دارد و اکنون حجم کار ما بشدت کاهش یافته است. اوضاع بتدریج بحرانی میشود و به نظر نمیرسد دولت آلمان بر امور نظارت داشته باشد. در این تظاهرات علاوه بر فعالان حقوق کارگران، سران احزاب سیاسی سبز و سوسیال دموکرات آلمان نیز حضور داشتند.
سقوط شدید اقتصاد اسپانیا
فارس: موسسه آمارهای ملی اسپانیا گزارش کرد، اقتصاد این کشور طی 3 ماه نخست 2009 بیش از 2/7 درصد کاهش یافت که پس از جنگ جهانی دوم بیسابقه بوده است.
به گزارش بیزینس ویک، اسپانیا با شدیدترین و بیسابقهترین رکود و بحران اقتصادی طی 50 سال اخیر روبهرو شده است. کاهش شدید تقاضای داخلی و افت قدرت خرید مردم به همراه افت چشمگیر صادرات، اقتصاد اسپانیا را با چالشهای بزرگی روبهرو کرده است. براساس گزارش دولت اسپانیا، این کشور نمیتواند تا اواسط سال 2010 به طور کامل از تبعات منفی رکود و بحران اقتصادی نجات یابد. اسپانیا هماکنون بالاترین نرخ بیکاری در اروپا را در اختیار دارد. نرخ بیکاری این کشور هماکنون به 5/17 درصد رسیده و پیشبینی میشود این رقم تا سال 2011 به بیش از 30 درصد برسد.
اثرات مخرب بحران مالی جهان بر اقتصاد اردن
رویترز: وزیر دارایی اردن تاکید کرد، بحران اقتصادی و مالی جهان، موجب رشد شدید کسری بودجه این کشور در سال 2009 میلادی خواهد شد و رشد اقتصادی این کشور نیز به نصف کاهش خواهد یافت.
بسام السالم که در حاشیه اجلاس جهانی اقتصاد در منطقه بحرالمیت اردن سخن میگفت، تصریح کرد: کسری بودجه اردن امسال به بیش از 1/1 میلیارد دینار معادل 55/1 میلیارد دلار خواهد رسید که این رقم معادل 7 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود. بحران اقتصادی و مالی جهان تمامی کشورهای عربی خلیج فارس را در بر گرفته و این مساله بر رشد اقتصادی اردن نیز تاثیر منفی خواهد داشت. بحران کنونی موجب کاهش اقامت اتباع خارجی در اردن، افت شدید سرمایهگذاری خارجی و کاهش مبادلات تجاری کشورهای منطقه شده است. رشد اقتصادی اردن نیز از 6/5 درصد در سال 2008 به کمتر از 5/3 درصد در سال 2009 خواهد رسید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه