در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایسنا ، رییس پلیس کشور روز چهارشنبه در مراسم سان و رژه رزمایش امنیت و اقتدار فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان، این میدان رزمایش را نمادی از اقتدار نیروهای پاسدار امنیت در مرزهای شرقی کشور توصیف کرد و گفت: در این ساعت که رزمایش چهار روزه امنیت و اقتدار نیروی انتظامی به مرحله پایانی خود میرسد ، به خوبی به همگان نشان داده شد که امنیتی که نیروهای انتظامی سیستان و بلوچستان در پی آن هستند ، امنیتی حقیقی و پایدار است.
وی تحقق امنیت حقیقی و پایدار را در گروه توسعه و اجرای عدالت برای مردم دانست و با تاکید بر این که نیروی انتظامی تلاش میکند تا برقراری امنیت، مردم استان سیستان و بلوچستان در آرامش و به صورت پویا به کار و تلاش و امرار معاش بپردازند، تصریح کرد: امنیت ما نه یک امنیت صرفا مسلح و در سایه نیروهای مسلح و انتظامی است، بلکه امنیتی حقیقی است که ریشه در قلوب مردم دارد.
رییس پلیس کشور افزود: اختیار و امکانات ما نیز صرفا در حد نیروهای مسلح نیست، بلکه اقتدار و امنیت ما ریشه در معنویت، روحیه فداکاری و مردمی بودن دارد.
وی با تاکید بر این که نیروهای مقتدر باید تکیهگاه مردم باشند و پشت متجاوزان از برخورد با آنها بلرزه درآید، خاطر نشان کرد: اقتدار حقیقی، وجود یک قدرت پرصلابت در برابر متجاوزان و امنیت کشور است که تلاش میکنند، جوانان ما را فاسد کنند و اقتصاد غیرقانونی در این کشور رواج دهند.
سردار احمدی مقدم با بیان این که تامین اقتدار کشور و دفاع از مظلوم و محروم و اجرای قاطعانه عدالت محقق میشود، اظهار کرد: تعریف ما از اقتدار و امنیت بسیار گستردهتر است، تعاریف معمول این دو واژه در دنیاست؛ چرا که اقتدار و امنیت ما ریشه در اسلامی و مردمی بودن نظام دارد.
وی در ادامه با اشاره به راهاندازی قرارگاه رسول اکرم (ص)، اظهار کرد: این قرارگاه از سه سال قبل بنا بر نیاز مردم و برای تامین امنیت استانهای شرقی کشور در این منطقه تشکیل شد و امروز با گذشته سه سال از احداث این قرارگاه، امروز با همکاری همه نیروهای نظامی، انتظامی، بسیج و مردم، دستگاههای قضایی، سیاسی و غیره این قرارگاه توانسته است دستاوردهای بسیار ارزندهای را به ارمغان آورد. آن گونه که اگر استان سیستان و بلوچستان در جای دیگری به غیر از مرزهای افغانستان و پاکستان باقی بود، قطعا این استان از کمجرمترین استانها میبود.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان این که بخش عظیمی از آسیبها، جرایم و عقبماندگیها در این استان تابع بیثباتی مناطق همجوار ماست، ادامه داد: مردم افغانستان و پاکستان قربانی رقابتهای قدرتهای بزرگ برای بسط قدرت و نفوذ هستند که به تبع آن جنگهای طولانی، گسترش فقر و فساد، باعث تبدیل افغانستان به مرکز توزیع مواد مخدر شده است و میتوان این امر را نتیجه سیاستهای دور از عدالت دنیای پیشرفته امروز دانست که تروریسم و مواد مخدر ماحصل آن است و هزینه آن را مردم ما میپردازند.
وی در ادامه اذعان کرد: نیروهای آمریکایی و غربی که به بهانه مبارزه با مواد مخدر در افغانستان حضور پیدا کردهاند، در حقیقت دست پنهان در هدایت گروهکهای تروریستی در این منطقه و ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی و فارس و بلوچ هستند و حوادث تروریستی که گاه و بیگاه به قصد ایجاد فتنه بین اقوام برادر این منطقه با هدایت این دست پنهان اتفاق میافتد، با آگاهی و روشنبینی بزرگان شعیه و سنی و مردم کنترل شده است.
وی به تلاشهای دولت در استان سیستان و بلوچستان نیز اشاره کرد و گفت: دولت کمر به همت رفع عقب ماندگی ها از این استان بسته که از جمله این اقدامات میتوان به انتقال خط گاز، راهآهن و عملیاتهای عمرانی در سایه امنیت برای ایجاد اشتغال مثبت و پایدار و رفع فقر و محرومیت از این استان اشاره کرد که ادامه این روند منجر به دوری این منطقه از فقر و محرومیت خواهد شد.
رییس پلیس کشور با تاکید مجدد بر این که توسعه نیاز به امنیت، رفع تبعیض و بیعدالتی، ایجاد ثبات و اشتغال پایدار دارد، گفت: استان سیستان و بلوچستان هزینههای زیادی برای پذیرای از اتباع بیگانه که عمدتا افغان هستند میپردازد و تلاش ما این است که این میزبانی که از سه دهه گذشته از این افراد مظلوم صورت گرفته، نهایت تلخی نداشته باشد و امکان بازگشت طبیعی آنها به کشورشان و یا قانونمند و ضابطه شدن حضور به ناچار آنها در کشور ما فراهم شود.
وی با بیان این که ما خواهان اخراج همه افغانها از ایران نیستیم و اساسا چنین امری امکانپذیر نیست، تصریح کرد: ما میخواهیم حضور آنها در کشور ما قانونمند باشد.
سردار احمدیمقدم در ادامه تاکید کرد: ما کنترل مرزهای شرقی در برابر ورود اتباع خارجی که گاه و بیگاه امراض و اپیدمیها را به کشورمان میآورند و نیز در برابر گروهکهای تروریستی و اشرار مسلح، کاروانهای مواد مخدر و تاجران غیرقانونی کالا و سوخت، تشدید خواهیم کرد.
وی در ادامه اشاره به تلاشهای دولت در استان سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: در این سه سال احداث 80 کیلومتر دیوار، 160 برجک دیدهبانی مرزی، 460 کیلومتر کانال در مرزها، دو برابر کردن نیروهای مرزی و به کارگیری بیش از 10 هزار نفر در قالب یگانهای تعقیب افراد و نیز تشکیل پلیس مواد مخدر از مجموع اقداماتی است که انجام شده و به کاهش 50 درصدی جرایم خشن در سیستان و بلوچستان منجر شده است.
رییس پلیس کشور با بیان این که امروز 80 درصد انتقال مواد مخدر به صورت غیرعلنی و مخفیگانه انجام میشود، اظهار کرد: ما برای مقابله با این موضوع در طول سه سال گذشته 800 میلیارد تومان در مرزهای شرقی کشور هزینه کردیم و به تبع آن هم اکنون شاهد افزایش کشف مواد مخدر به دو برابر هستیم. آن گونه که بنابر ادعای سازمان ملل متحد، از هفت هزار و 700 کیلو مواد مخدر تولیدی افغانستان در سال 2008 ، سه هزار تن به ایران وارد شده که از این میزان یکهزار تن یعنی معادل یک سوم توسط ماموران انتظامی، وزارت اطلاعات، گمرک و بسیج کشف شده است و این در حالیست که نرم جهانی از کشف مواد مخدر ورودی به یک کشور 10 تا 20 درصد است.
وی با بیان این که در سیستان و بلوچستان همه درگیریها به مرز و حداکثر عمق 20 کیلومتری مرز منتقل شده است، تاکید کرد: اشراف اطلاعاتی، قاطعیت دستگاههای قضایی و توسعه مرزی از جمله اقداماتی است که موجب بروز امنیت در این استان شده، اما در هر حال راه ما طولانی است و هم اکنون به نیمی از اهداف رسیدهایم و باید تقویت اعتبارات انسداد مرز و تجهیز و کنترل مرزها افزایش پیدا کند.
سردار احمدی مقدم در این راستا اعلام کرد: تا دو سال آینده مرزهای سیستان و بلوچستان کاملا در کنترل ما قرار خواهد گرفت.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه