اعترافات عبدالحمید التکریتی در مورد صدام حسین

جام جم آنلاین - روزنامه های واشنگتن پست و نیویورک تایمز در شماره های روز شنبه 21 ژوئن خود به نقل از مقامات وزارت دفاع امریکا نوشتند: عبدالحمید محمود التکریتی منشی و محافظ شخصی صدام حسین
کد خبر: ۲۵۳۷۹
در جریان چهار روزی که در یک پایگاه نظامی در عراق تحت بازجویی قرار داشته ، اطلاعات تازه ای را مورد صدام حسین و دو پسرش عدی و قصی فاش کرده است .
براساس این اطلاعات جدید ، فعالیت برای یافتن صدام حسین و دو پسرش که در عراق به سر می برند ، شدت یافته است .
عبدالحمید محمود ، مهمترین مقام رژیم سابق عراق است که تاکنون دستگیر شده است و از افراد بسیار نزدیک به صدام محسوب می شود.
وی در این بازجویی ها گفت : با پیشروی نیروهای امریکایی صدام حسین و دو پسرش تصمیم گرفتند ، هر یک به طور جداگانه فرار کنند تا از احتمال دستگیری آنها کاسته شود.
عبدالحمید محمود افزود: وی به همراه دو پسر صدام حسین به سوریه گریخت ، اما مقامات سوری آنها را دستگیر و از خاک خود اخراج کردند و آنها ناگزیر بار دیگر به عراق بازگشتند.
مقامات امریکایی اخیرا با شنود مکالمات برخی از اعضای سابق رژیم عراق به این نتیجه رسیده اند که صدام زنده و در عراق است .
اکنون با اطلاعات جدیدی که از عبدالحمید محمود به دست آمده است ، امکان حضور صدام در عراق قوت گرفته است .
به همین دلیل یافتن صدام حسین و دو پسرش به هدف اصلی نیروهای امریکایی تبدیل شده است .
در عین حال ، بازجویی از عبدالحمید محمود ادامه دارد و مقامات امریکایی عقیده دارند وی در این بازجویی ها اطلاعات بسیار مهمی را فاش خواهد کرد.

مرد شماره 4 عراق دستگیر شد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها