گروه جامعه: سرپرست سازمان استعدادهای درخشان (سمپاد) با اعلام اینکه آزمون ورودی دبیرستانهای تیزهوشان هشتم خرداد برگزار میشود، تصریح کرد: آزمونهای مدارس راهنمایی استعدادهای درخشان در صحت کامل برگزار شده و هیچ مشکلی در برگزاری این آزمونها به وجود نیامده است.
به گزارش مهر، دکتر سید محمد اعتمادی با اعلام این مطلب افزود: نتایج آزمون مدارس راهنمایی سمپاد نیز اعلام شده است و کارنامه داوطلبان نیز از امروز روی سایت این سازمان قرار میگیرد.
کد خبر: ۲۵۲۵۴۸
دکتر اعتمادی با بیان اینکه 203 هزار نفر در آزمون مدارس راهنمایی استعدادهای درخشان شرکت کرده بودند، گفت: از این تعداد شرکت کننده در آزمون، تنها امکان پذیرش 6500 تا 7000 نفر وجود دارد.سرپرست سازمان استعدادهای درخشان، شرط شرکت در آزمون دبیرستانهای استعدادهای درخشان را معدل 19 به بالا عنوان کرد.