مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران خبر داد:

جزئیات ساخت 6 طرح پتروشیمی با مشارکت خارجی‌ها

عادل نژاد سلیم مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران جزئیات ساخت 6 طرح جدید پتروشیمی با مشارکت شرکتهایی از کشورهای آفریقای جنوبی ، ترکیه، اندونزی و هند را تشریح کرد.
کد خبر: ۲۵۱۹۷۷

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در گفتگو با مهر در تشریح جزئیات ساخت این واحدهای جدید پتروشیمی ، گفت: یکی از این واحدها، مجتمع پتروشیمی خلیج فارس (الفین12) است که با مشارکت شرکت ساسول آفریقای جنوبی درعسلویه اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به همکاری مشترک ساسول آفریقای جنوبی در ساخت مجتمع پتروشیمی الفین نهم (پلیمر آریا ساسول) ، تصریح کرد: بر اساس برنامه زمان بندی تعریف شده، پیش بینی می کنیم این طرح ظرف مدت کمتراز 4 سال به بهره برداری برسد.

هدف از اجرای پتروشیمی خلیج فارس تولید سالیانه بیش از 3 میلیون و 780 هزار تن محصول پتروشیمی است. به طوری که با اجرایی شدن این طرح، محصولاتی همچون 530 هزار تن اتیلن، 310 هزار تن پروپیلن، 220 هزار تن برش های چهار کربنه، سوخت مایع 15 هزار تن، یک میلیون و 380 هزار تن برش های سنگین، بنزن 440 هزار تن، پارازایلین 770 هزار تن، ارتوزایلین 100 هزار تن و آروماتیک های سنگین 16 هزار تن است.

معاون وزیر نفت با اشاره به توافق های صورت گرفته با یک شرکت ترکیه ای برای ساخت یک واحد تولید متانول در عسلویه، تصریح کرد: ظرفیت ساخت این واحد متانول تولید سالیانه یک میلیون و 650 هزار تن محصول است.

نژادسلیم از ساخت یک واحد 300 هزار تنی پلی اتیلن در مهاباد خبر داد و اظهار کرد: این واحد پتروشیمی قرار است با مشارکت شرکتی از کشور ترکیه ساخته شود.

وی در ادامه از توافق با یک شرکت هندی برای احداث واحد اوره و آمونیاک در عسلویه خبر داد و افزود: ظرفیت این واحد تولید یک میلیون تن محصول در سال است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه در یک طرح جدید قرار است با مشارکت یک شرکت اندونزیایی، شرکت ملی گاز و پتروشیمی یک واحد جدید در نزدیکی پالایشگاه گاز پارسیان ساخته شود، تبیین کرد: این واحد با هدف بازیافت اتان پالایشگاه پارسیان و به ظرفیت یک میلیون و 300 هزار تن در سال است.

وی با اشاره به ساخت یک واحد "EPDM " به ظرفیت 40 هزار تن در سال، گفت: برای ایجاد این واحد پتروشیمی با یک شرکت هندی به توافق رسیده ایم.

نژاد سلیم با یادآوری این موضوع که هم اکنون مذاکرات متعددی با شرکت های مختلفی از اروپا و آسیا برای مشارکت در ساخت واحدهای پتروشیمی در حال انجام است، بیان کرد: برای تامین مالی ساخت واحدهای پتروشیمی، علاوه بر مشارکت خارجی از روش های دیگری همچون انتشار اوراق مشارکت داخلی و خارجی، فاینانس، منابع بانکهای داخلی و فروش محصولات استفاده خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها