هشدار درباره استفاده از سبزی‌های آلوده

یک کارشناس تغذیه نسبت به مصرف سبزی‌های نشسته و آلوده هشدار داد.
کد خبر: ۲۵۱۷۲۱

سوسن خدام در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: میزان عفونت‌های انگلی در فصل گرما زیاد‌تر شده است و مصرف سبزی‌های آلوده روند این بیماری‌ها را شدیدتر می‌کند.

وی افزود: افراد حتما باید سبزی‌ها را قبل از مصرف در 3‌مرحله پاکسازی، شستشو و ضدعفونی کردن به طور کامل تمیز کنند و مصرف آن را در فواصل گرما و مسافرت‌ها به حداقل برسانند.

خدام تصریح کرد: کودهای حیوانی موجود در سبزی‌ها بزرگ‌ترین منبع انتقال عفونت‌های روده‌ای هستند که عدم شستشوی این کودها باعث ایجاد بیماری‌هایی از قبیل وبا و عفونت حاد روده‌ای می‌شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی در پایان با اشاره به این‌که میوه‌ها جایگزین خوبی برای استفاده از سبزی‌ها هستند، به خبرنگار ایسنا گفت: افراد می‌توانند در فصل گرما به جای استفاده از سبزی‌ها، مصرف میوه خود را افزایش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها