
سوسن خدام در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: میزان عفونتهای انگلی در فصل گرما زیادتر شده است و مصرف سبزیهای آلوده روند این بیماریها را شدیدتر میکند.
وی افزود: افراد حتما باید سبزیها را قبل از مصرف در 3مرحله پاکسازی، شستشو و ضدعفونی کردن به طور کامل تمیز کنند و مصرف آن را در فواصل گرما و مسافرتها به حداقل برسانند.
خدام تصریح کرد: کودهای حیوانی موجود در سبزیها بزرگترین منبع انتقال عفونتهای رودهای هستند که عدم شستشوی این کودها باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل وبا و عفونت حاد رودهای میشود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی در پایان با اشاره به اینکه میوهها جایگزین خوبی برای استفاده از سبزیها هستند، به خبرنگار ایسنا گفت: افراد میتوانند در فصل گرما به جای استفاده از سبزیها، مصرف میوه خود را افزایش دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: