مشایی:

باید زندگی را به آثار تاریخی بازگردانیم

رحیم مشایی؛ رئیس سازمان میراث‌فرهنگی در مراسم پذیره‌نویسی سهام شرکت سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی و گردشگری ضمن خرید 500 هزار تومان سهم این شرکت؛ در اظهارنظر جدید خود گفت:« سیاست‌هایی که دولت دارد را باید اقتصادی کنیم تا مالک یک اثر تاریخی از اینکه این اثر را دارد، نگران نباشد.» او در بخش دیگری از سخنان خود گفت:« صنایع‌دستی تهران جزو سه رتبه‌ برتر جهان است.»
کد خبر: ۲۵۱۵۷۳
«باید زندگی را به آثار تاریخی بازگردانیم. وقتی که آثار تاریخی در متن زندگی مردم وجود داشته باشد ارزش افزوده پیدا می‌کند.»
 
به گزارش میراث‌خبر؛ اسفندیار رحیم مشایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی‌، صنایع‌دستی و گردشگری در مراسم پذیره‌نویسی سهام شرکت میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران تصریح کرد:« راه‌اندازی بانک توسعه گردشگری به مراحل پایانی رسیده است و امیدواریم شاهد فعالیت این بانک و دیگر موسسات گردشگری باشیم. شرایط لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شده است.»
 
مشایی با اشاره به آمادگی بانک پاسارگاد برای سرمایه‌گذاری در تخت جمشید تصریح کرد:« باید یک سرمایه‌گذاری چند صد میلیاردی در تخت جمشید انجام شود و کیلومترها محدوده تحت تاثیر تخت جمشید باید آباد شود. اینکه نمی‌شود مردم به تخت جمشید مراجعه کنند اما امکان اقامت و سرویس وجود نداشته باشد. دولت نمی‌تواند و مجاز نیست این کارها را انجام دهد. پس باید بستر را برای کار بخش خصوصی فراهم کنیم.»
 
وی با بیان اینکه ما ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری در کشور داریم؛ تصریح کرد:« همان چند اثر فرهنگی محدوده تخت جمشید نیازمند سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری است.»
 
مشایی با بیان اینکه ما نیاز به جایی داریم که حلقه اتصال ملت و بخش خصوصی به دولت در گردشگری باشد، گفت:« شرکت سرمایه‌گذاری گردشگری یکی از حلقه‌های مفقوده بود که می‌تواند به عنوان حلقه‌ای سرمایه سهامداران را جلب کند.»
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به اینکه ما باید فضا را به سمت سرمایه‌گذاری خارجی پیش ببریم؛ گفت:« این شرکت باید فضا را به گونه‌ای پیش ببرد که از سهم کوچک مردم هم ایران غافل نشود و روزی برسد که بگویند 75 میلیون سهام‌دار دارد.»
 
وی افزود:« می توان با 10 سهم بزرگ کار را اداره کرد. اما باید بتوان آحاد مردم را سهام‌دار این شرکت کرد.»
 
وی افزود:« باید بهترین هتلها و بزرگترین هتلها با معماری بی‌نظیر در داخل ایران باشد.»
 
وی تصریح کرد:« میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی ما نیز ظرفیت‌های بزرگی برای سرمایه‌گذاری دارد و این اقدام به تنهایی از دست دولت ساخته نیست و باید ارزش افزوده را برای بافت‌ها و آثار تاریخی تعریف کنیم.»
 
معاون رئیس‌جمهور افزود:« ما باید زندگی را به آثار تاریخی بازگردانیم. وقتی که آثار تاریخی در متن زندگی مردم وجود داشته باشد ارزش افزوده پیدا می‌کند.»
 
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد:« سیاست‌هایی که دولت دارد را باید اقتصادی کنیم تا مالک یک اثر تاریخی از اینکه این اثر را دارد نگران نباشد. این نیازمند نگاه جامعه است.»
 
معاون رییس‌جمهوری در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت:« اعتقاد دارم حفاظت و صیانت از آثار تاریخی کشور جز از مسیر بهره‌برداری از آثار تاریخی میسر نمی‌شود.»
 
مشایی با بیان اینکه صنایع‌دستی ما توجیه اقتصادی بالایی دارد، افزود:« اشکال کار این است که چرخه تولید تا بازار برقرار نیست ما باید بازار دائمی صنایع‌دستی را در بیشتر جهان داشته باشیم این موضوع توجیه اقتصادی دارد و البته نیازمند سرمایه‌گذاری دولت است.»
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به ضرورت احداث بازارچه‌های صنایع دستی تصریح کرد:« ما باید در هر منطقه شهر تهران یک بازارچه صنایع دستی داشته باشیم. ما کارمان در هنر صنایع دستی و فرش فردی است. دختر خانمی در کشور به تنهایی یک اثر را تولید می کند و دخالتی در بازار ندارد. تولید آن کنترل شده نیست.»
 
مشایی تصریح کرد:« شهر تهران به عنوان مرکز ایران، از نظر صنایع دستی جزو سه رتبه‌ برتر جهان است.»
 
وی با اشاره به ضرورت فعالیت موسسه میراث فرهنگی و گردشگری در بخش‌های موردنیاز تصریح کرد:« ما نیاز به هلدینگ هایی داریم که پشتوانه‌ای برای صنایع‌دستی باشند. ما نیاز به سرمایه‌گذاری در ساخت و ساز گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی داریم.»
 
وی افزود:« شرکت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری پشتوانه خوبی به بانک پاسارگاد دارد. در گردشگری هم وقتی در بازار جهانی شرکت می‌کنیم؛ متاعی که عرضه می شود؛ بسته سفر است.»
 
وی افزود:« اگر مگاتورها کل هتل‌ها را در طول سال بخرند؛ هتلدار هم خیالش راحت می شود و شاهد افزایش ضریب اشغال هتل‌ها خواهیم بود.»
 
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت:« نزدیک به 110 هزار تخت در دو، سه سال گذشته ساخته شده است.»
 
مشایی همانند دیگر سخنرانی‌های خود گفت:« هزار نقطه به عنوان مناطق نمونه گردشگری تصویب شده که مطالعات 500 منطقه انجام شده و مطالعات 400 منطقه نیز آغاز شده است.»

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی در مراسم پذیره نویسی که امروز 19 اردیبهشت ماه در بانک پاسارگاد مرکزی برگزار شد؛ اسفندیار رحیم مشایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی و بقایی، قائم مقام او در مراسم پذیره نویسی سهام شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری هرکدام به مبلغ 500 هزار تومان سهم خریدند. برخی منابع‌آگاه می‌گویند که مشایی و بقایی شخصا سهام دار این شرکت شده‌اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها