در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
عصر دیروز و در فینال وزن 74 کیلو صادق گودرزی دو بر صفر بر عبدالحکیم شاپیف از قزاقستان پیروز شد تا ضمن دستیابی به اولین قهرمانی خود در عرصه قاره، روز خوب کشتی ایران در آسیا را به تصویر بکشد.
در فینال وزن 85 کیلوگرم، احسان لشگری، سانگ لی از کره جنوبی را ضربه فنی کرد تا سومین مدال طلای کاروان کشتی را رقم بزند. سعید ابراهیمی در وزن 96 کیلو نیز حریف پرزور مغولی خود <امخ گالان» را در دو تایم با قاطعیت شکست داد تا ضمن دستیابی به مدال طلا از عزم بالای خود برای حضور در رقابتهای جهانی دانمارک خبر دهد.
کاپیتان فردین معصومی نیز که در کشتی انتقامی با مراد موتالیموف صاحب پیروزی شده بود تا با این کشتیگیر قزاق و دارنده مدال برنز المپیک پکن تسویهحساب کرده باشد، در فینال مثل آب خوردن <جین نام کیونگ» از کره جنوبی را شکست داد و با کسب پنجمین مدال طلای تیم ملی کشتی آزاد ایران روند موفقیت تیم را کامل کرد و در عین حال مدالهای طلای آسیایی خود را به عدد 4 رساند.
گرچه قهرمانی در هر شرایط برای کشتی ما شیرین است، اما نباید این قهرمانی آنچنان بزرگنمایی شود که از ضعفهای خود غافل شویم. برای کشتی ما این موفقیت و قهرمانی زمانی ارزشی دوچندان خواهد داشت که با موفقیت در میدان جهانی دانمارک همراه شود. بیشک اگر برنامهریزی کشتی ما درست و هدفمند باشد، همواره میتوانیم در عرصه قاره و با تیم دوم خود در صدر بنشینیم و مهم این است که در رقابت جهانی با تیمهای روسیه، اکراین، کوبا، آمریکا، ترکیه و... کم نیاوریم و کشتیگیران خود را که سرشار از استعداد هستند، با هدایتی درست به سر منزل مقصود برسانیم.
در پایان رقابتهای تایلند بعد از ایران 66 امتیازی، کره جنوبی با 51 امتیاز دوم شد و قزاقستان با 41 امتیاز به مقام سوم آسیا رسید.
ردهبندی این رقابتها در اوزان هفتگانه به این قرار است:
55 کیلوگرم: ساب هیو کیم (کره جنوبی)، کیونگ یانگ (کره شمالی)، حسن رحیمی (ایران) و نورلان اورزبیک (قرقیزستان).
60 کیلوگرم: هیوک تونگ جو (کره شمالی)، گانزوریک مانداخناران (مغولستان)، مسعود اسماعیلپور (ایران) و بازار گوریف (قرقیزستان).
66 کیلوگرم: مهدی تقوی (ایران)، تاتسوهیرو یونیمتسو (ژاپن)، سونگ یانگ چونگ (کره شمالی) و سونگ کیم دای (کره جنوبی).
74 کیلوگرم: صادق گودرزی (ایران)، عبدالکریم شاپیف (قزاقستان)، جین کیم (کره جنوبی) و رامش کومار (هند).
84 کیلوگرم: احسان لشگری (ایران)، سونگ جایی لی (کره جنوبی)، آنوج کومار (هند) و ریگولنگ سای (چین).
96 کیلوگرم: سعید ابراهیمی (ایران)، تورموخو انخامگالان (مغولستان)، ولین یانگ (چین) و دولت شابانبای (قزاقستان.)
120 کیلوگرم: فردین معصومی (ایران)، جین کیوم نام (کره جنوبی)، مراد موتالیموف (قزاقستان) و نوبویوشی آراکیدا (ژاپن.)
محمدی: این تازه آغاز کار است
غلامرضا محمدی، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از کسب عنوان قهرمانی آسیا ابراز خوشحالی کرد و گفت: جدا از قهرمانی دوباره در آسیا، آنچه برای ما در کانون اهمیت قرار داشت، بازگشت به کشتی ایرانی بود که کشتیگیران به خوبی این مهم را به اجرا گذاشته و با زیرگیری که فن اصیل ایرانی است، مزد زحمات خود را گرفتند. بیشک این تازه اول کار ماست و باید دوچندان بکوشیم تا در جهانی دانمارک که میدانی سخت برای ما محسوب میشود، کشتیگیران خود را بر روی سکوی افتخار ببینیم. تاکید میکنم که از این قهرمانی نباید مغرور بشویم تا با تلاشی پیوسته و رفع نقاط ضعفمان به جایگاه حقیقی خود در کشتی دنیا برسیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه