در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، بابک افقهی با اشاره به اینکه صادرات غیرنفتی ایران به کشورهای قاره آمریکا در سال 1384 معادل 179 میلیون دلار بود، گفت: صادرات غیرنفتی ایران به قاره مذکور در پایان سال گذشته به بیش از 577 میلیون دلار رسید که رشد 2/3 برابری را نشان میدهد.
مشاور وزیر بازرگانی افزود: روند رو به رشد مبادلات تجاری ایران به قاره آمریکا همچنان ادامه دارد؛ به گونهای که رشد صادرات غیرنفتی کشورمان به این قاره در سال گذشته، شاهد رشد 142 درصدی بوده است.
وی اضافه کرد: صادرات غیرنفتی ایران به کشورهای قاره آمریکا در سال 85 معادل 267 میلیون دلار و در سال 86 معادل 238 میلیون دلار بوده است.
افقهی در خصوص کشورهای هدف صادراتی ایران در قاره آمریکا گفت: کشورهای اکوادور با رشد 12 برابری، برزیل با رشد 3/5 برابری و ونزوئلا با رشد 4/3 برابری نسبت به سال گذشته، عمدهترین مقاصد صادراتی غیرنفتی کشورمان در قاره آمریکا بودهاند.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران رشد صادرات ایران به کشورهای قاره آمریکا را معلول رفع موانع موجود در گسترش مناسبات اقتصادی دانست و افزود: افزایش تعداد موافقتنامه و یادداشت تفاهمهای بازرگانی با کشورهای منطقه در چهار سال گذشته، بستر لازم را برای افزایش مبادلات تجاری، همکاریهای صنعتی و سرمایه گذاریهای مشترک فراهم کرد.
او به عزم دولت نهم برای توسعه روابط با کشورهای آمریکای لاتین اشاره و تصریح کرد: امضای موافقتنامههای بازرگانی با کشورهای اروگوئه و ونزوئلا و امضای یادداشت تفاهم تجارت ترجیحی با کشورهای ونزوئلا و کوبا در سالهای 85 و 86 در گسترش تعاملات اقتصادی موثر بوده است.
افقهی اضافه کرد: علاوه برآن مسائلی چون عزم جدی مسئولان ایرانی و کشورهای مذکور برای تبادل هیئتهای تجاری و برگزاری نمایشگاههای تجاری- صنعتی که با حمایت دولتها و بخش خصوصی برگزار میشود، نقش به سزایی در توسعه روابط اقتصادی و تجاری مذکور داشته است.
مشاور وزیر بازرگانی در خصوص مهمترین اقلام صادراتی ایران به کشورهای قاره آمریکا گفت: پسته و انواع خشکبار، فرش و انواع کفپوش، تراکتور و ماشینآلات کشاورزی، انواع خودروسواری و قطعات منفصله، شیرآلات بهداشتی و تجهیزات ساختمانی، صنایع دستی، لوازم خانگی و روشنایی از جمله کالاهای صادراتی ایران به قاره آمریکا است.
وی افزود: در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی پروژههای عظیم خانهسازی، صادرات نرمافزار، راهاندازی کارخانجات تولید فرآوردههای غذایی و تولیدات صنعتی از عمدهترین مصادیق صادرات خدمات فنی- مهندسی ایران به این منطقه است.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به فشارها و تحریمهای بینالمللی برخی کشورهای غربی بر علیه ایران در سالهای اخیر، تصریح کرد: آمار مذکور بیانگر این است که بیشتر کشورهای قاره آمریکا تمایل دارند برخلاف اراده قدرتهای سلطهگر، با کشور ایران رویکرد تعاملی داشته باشند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه