معاون پارلمانی وزیر کشور:

نامزدها از حق قانونی‌شان استفاده کنند

حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور ، معاون پارلمانی و حقوقی وزیر کشور گفت: اگر کاندیداهای انتخابات و ستادهای انتخاباتی آن‌ها برای استفاده از حقوق قانونی‌شان در چارجوب قانون راههایی در درون ستادهای انتخاباتی خود پیش‌بینی کنند، مربوط به ما نمی‌شود و ما در این زمینه اظهار نظر نمی‌کنیم.
کد خبر: ۲۴۹۶۴۲

حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، قانون انتخابات ریاست‌جمهوری را متشکل از همه ساز و کارهای لازم برای تضمین سلامت انتخابات دانست و افزود: در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌بینی شده است نماینده کاندیداها می‌توانند در جلسات هیات‌های اجرایی حضور یابند و در جریان تمام تصمیمات هیات اجرایی قرار بگیرند.

وی با یادآوری این‌که روز اخذ رای از ابتدا تا پایان شمارش آرا از سوی کاندیداها نماینده‌ای می‌تواند حضور داشته باشد و شاهد عملیات اجرایی انتخاباتی باشد، اظهار کرد: بر این اساس چیز پنهانی از انظار نمایندگان کاندیداها و احزاب وجود ندارد.

معاون پارلمانی وزیر کشور اظهار کرد: اگر کاندیداها و احزاب و جریان‌های سیاسی که از آن‌ها حمایت می‌کنند، از این حق قانونی به خوبی استفاده کنند، هیچ‌گونه دغدغه و نگرانی وجود نخواهد داشت که صحبت از تشکیل کمیته صیانت از آرا به میان آید. وزارت کشور نیز موظف است زمینه اعمال این حق قانونی را برای کاندیداها فراهم کند و ما هم خود را موظف می‌دانیم از همه ظرفیت‌های قانونی که وجود دارد، استفاده کنیم تا اگر نگرانی‌هایی هم وجود دارد، برطرف شود .

موسی‌پور با تاکید بر این‌که با توجه به ساز و کار پیش‌بینی شده در قانون‌ نگرانی درباره ایجاد خدشه در انتخابات بی‌مورد است، افزود: هم عملیات اجرایی انتخابات زیر ذره‌بین است و هم شمارش و اجرا، ضمن این‌که مجریان و برگزارکنندگان انتخابات و آن 400 هزار نیروهایی که در هیات‌های اجرایی و نظارت در شعب ثبت‌نام حضور دارند، همه از اقشار مختلف مردم‌اند که انتخابات را برگزار می‌کنند؛ از این رو هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد که بعضا از تشکیل کمیته‌های صیانت از آرا سخن به میان آید.

معاون پارلمانی وزیر کشور هم‌چنین با بیان این‌که به همه کاندیداها و حامیان آن‌ها توصیه می‌کنیم از حق قانونی‌شان در انتخابات استفاده کنند، اظهار کرد: حال اگر برای استفاده از این حق قانونی خودشان در درون ستادهای انتخاباتی‌شان راه‌هایی پیش‌بینی می‌کنند مربوط به خودشان است و ما در این زمینه اظهار نظر نمی‌کنیم، اما تشکیلاتی تحت عنوان کمیته صیانت از آرا در قانون پیش‌بینی نشده است؛ گرچه اگر قانون این مساله را پیش‌بینی کرده بود به طور طبیعی ما هم آن را می‌پذیرفتیم.

معاون پارلمانی وزیر کشور در پایان گفت: ستادهای انتخاباتی ساز و کار خودشان را دارند و اگر فعل و انفعال قانونی در آنها انجام شود از نظر وزارت کشور هم منعی ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها