نگارخانه

بهار و روزهای پرکار نگارخانه ها

بهار بهترین فرصت برای بازدید از نمایشگاه‌های هنری است تا ستون نگارخانه این هفته در روزهای آغازین دومین ماه از بهار با پیشنهاد بازدید از یک نمایشگاه نقاشی‌خط و یک نمایشگاه بزرگ نگارگری آغاز شود. نمایشگاه آثار هفتمین دوسالانه نگارگری ایران که آخرین روزها را در موزه هنرهای معاصر تهران می‌گذراند شاید بهترین بهانه برای بازدید از یک نمایشگاه جامع هنری باشد. باید به یاد داشته باشیم که منتقدان معتقدند این نمایشگاه فصل نوینی در حوزه نگارگری ایران به شمار می‌رود که در آن آثاری متفاوت از نگارگری عرضه شده است.برای بازدید از این نمایشگاه تنها تا یازدهم اردیبهشت یعنی تا جمعه این هفته وقت دارید.
کد خبر: ۲۴۸۷۷۲

- پیشنهاد دیگری که در سر سطر ستون نگارخانه این هفته جای می‌گیرد، بازدید از نمایشگاه آثار استاد نصرالله افجه‌ای، هنرمند پیشکسوت خوشنویسی کشورمان است که در قالب آثار نقاشی‌خط قرار است آثار دیده نشده‌ای را در نگارخانه صبا به نمایش بگذارد.

در این نمایشگاه که چهارشنبه این هفته گشایش می‌یابد، جدیدترین فرم‌های ابداعی و شیوه‌های خلاقانه این هنرمند در ارائه مفاهیم آشنا در حکمت، ادب و فرهنگ ایرانی، آیات قرآن، روایات معصومین، امثال و اشعار بزرگان سخن فارسی برای تمامی علاقه‌مندان هنر خوشنویسی به نمایش در می‌آید. در حاشیه این نمایشگاه قرار است جلسات گفت و شنودی نیز با حضور خوشنویسان و صاحبنظران برگزار شود که می تواند در جای خود قابل توجه باشد.

- این روزها که تئاتر شهر روزهای پرکاری را پشت‌سر می‌گذارد، نمایشگاه عکسی از یکی از نمایش‌های روی پرده آن نیز نظر مخاطبان هنر تئاتر را به خود جلب کرده است.

نمایشگاه عکس نمایش «رویاهای خلیج فارس» مشتمل بر 13 قطعه عکس از این نمایش است که توسط رضا موسوی عکاسی شده‌اند. عکاسی تئاتر یکی از شاخه‌های مهم عکاسی به شمار می‌رود که علاوه بر مخاطبان خاص، هنرمندان خاصی نیز در این حوزه به فعالیت می‌پردازند.

- اما این روزها نگارخانه ابوالفضل عالی در حوزه هنری میزبان نمایشگاه گروهی خوشنویسی با عنوان نقش خیال است که در آن استادان این حوزه به هنرنمایی پرداخته‌اند. در این نمایشگاه 45 اثر از استادانی همچون حمید عجمی، صداقت جباری، مسعود صالحی و حسین غلامی تا نیمه اردیبهشت ماه به نمایش در آمده است.

- نگارخانه مهرین نیز این روزها میزبان آثار هنرمندان جوان هنرستان دخترانه مائده است که در قالب موضوع کودک در نگاه من آثاری را در قالب گرافیک به نمایش گذاشته‌اند. این نمایشگاه تا پایان هفته در این نگارخانه‌پذیرای علاقه‌مندان است.

- پایان بخش ستون پیشنهاد نگارخانه این هفته بازدید از نمایشگاه هنری، تماشای آثار مهتاب فیروزآبادی در نگارخانه همای تهران است.

فیروزآبادی در این نمایشگاه آثار تجریدی را با تکنیک رنگ روغن به نمایش گذارده است که در آن نگاهی شاعرانه به پیرامون خود، البته از دید یک هنرمند زن داشته است. او برپایی چندین نمایشگاه جهانی را نیز در کارنامه هنری خویش دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها