ده‌ها فقره اعتراف در پرونده زن شیاد

گروه حوادث: در ادامه تحقیقات قضایی از زن شیادی که به بهانه تهیه جهیزیه برای نوعروسان بی‌بضاعت از مردم کلاهبرداری می‌کرد، وی راز شیادی یکساله خود را فاش کرد. به گزارش «جام‌جم»، چندی پیش زنی با ارائه شکایتی در شعبه نهم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران، از 2 زن به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد و به بازپرس رنگ‌آمیز گفت، این دو زن به بهانه جمع‌آوری پول و جهیزیه برای نوعروس‌های بی‌بضاعت، از وی و زنان دیگری کلاهبرداری کرده ‌است.
کد خبر: ۲۴۷۳۵۴

پس از شکایت این زن، پرونده‌ای تشکیل و به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران ارسال شد و ماموران جستجوی خود را برای دستگیری 2 زن شیاد آغاز کرده بودند که شکایت‌های مشابه دیگری در اختیار پلیس قرار گرفت و ماموران پاتوق‌های احتمالی 2 متهم فراری را به طور نامحسوس زیر نظر گرفتند تا سرانجام هفته گذشته آنها شناسایی و دستگیر شدند و با انتقال به مرکز پلیس مورد بازجویی قرار گرفتند و هرگونه کلاهبرداری از شاکیان را انکار کردند. ماموران در ادامه تحقیقات با هماهنگی قضایی به بازرسی از منازل آنها پرداختند که در منزل یکی از آنها به نام  سپیده ، مقادیری از کمک‌های مردمی کشف و ضبط شد.

روز گذشته سپیده  متهم  برای ادامه تحقیقات به شعبه نهم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران انتقال یافت و راز کلاهبرداری یکساله‌اش از زنان تهرانی را فاش کرد.

اعتراف متهم در دادسرا

سپیده - متهم - در اظهاراتش به بازپرس رنگ‌آمیز گفت: از یک سال قبل با زنی به نام فریده که درخصوص تهیه جهیزیه برای نوعروس‌های بی‌بضاعت فعالیت می‌کرد، آشنا شدم و از او خواستم اجازه دهد در امور خیریه او را کمک کنم که قبول کرد. چندماهی با وی همکاری کردم و بعد وسوسه شدم به بهانه کمک به نوعروسان بی‌بضاعت، از زنان کلاهبرداری کنم. به این ترتیب، با سوءاستفاده از موقعیت این زن، او را فریب دادم و در مجالس زنانه‌ای که حضور پیدا می‌کرد، او را همراهی می‌کردم و پول و جهیزیه‌ای را که برای نوعروس‌های بی‌بضاعت جمع‌آوری می‌شد، به خانه‌ام می‌بردم و روز بعد مقداری از کمک‌های مردمی را به او می‌دادم و او به نوعروس‌های جوان هدیه می‌کرد، غافل از این‌که بداند وسایل جهیزیه و پول‌ها را برای خودم برداشته‌ام و برای تامین هزینه زندگی‌ام از آن استفاده می‌کنم. برای این‌که به اهداف خود برسم، یک نوعروس را هم فریب دادم و از او برای تامین جهیزیه‌ها در مجالس زنانه استفاده می‌کردم. برخی اثاثیه‌های جمع‌آوری شده را می‌فروختم و برخی را به اقوام، خانواده و یا مجالس عروسی که دعوت می‌شدم، به عنوان هدیه می‌بردم و به مدت یک سال از مردم کلاهبرداری کرده‌ام. بنابر این گزارش، سپیده  متهم  با قرار قانونی روانه زندان شد و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها