گروه اقتصاد: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران ایران گفت: با قول وزیر جهاد کشاورزی، میزان خرید شیر خام از دامداران و تبدیل آن به شیر خشک و پنیر از 800 تن به 1000 تن افزایش یافت.
سعید سلطانی در گفتگو با ایسنا، گفت: وزارت جهاد کشاورزی در حمایت از دامداران، مقداری شیرخام را از آنها خریداری و به شیر خشک و پنیر تبدیل کرده و چند روز گذشته با درخواست دامداران با افزایش میزان خرید شیر خام و تبدیل آن به پنیر موافقت کرده است.
کد خبر: ۲۴۷۱۴۱
سلطانی با بیان اینکه قیمت پایین واردات شیر خشک مقطعی است و همیشه این نرخ پایین نخواهد ماند، افزود: تولیدکنندههای این بخش (دامداران) بسیار آسیبپذیرند و حتی در مدت کوتاه که شیر خشک وارد شود و شیر خام تولید داخل خریدار نداشته باشد، دامدار چارهای جز فرستادن گاوهای خود به کشتارگاه ندارد و این در حالی است که با از دست دادن تولید در این بخش تا سالهای متمادی تولید این بخش جبران نخواهد شد.