دبیرکل حزب سوسیالیست فرانسه : بوش دروغ گفته است

جام جم آنلاین - فرانسوا اولاند دبیرکل حزب سوسیالیست فرانسه روز شنبه 31 مه با اشاره به اظهارات اخیر پل ولفوویتز معاون وزارت دفاع امریکا که گفته بود خلع سلاح عراق فقط یک بهانه سیاسی برای جنگ علیه این کشور بوده است ، جرج بوش را متهم به دروغگویی کرد.
کد خبر: ۲۴۶۴۶
فرانسوا اولاند دبیرکل حزب سوسیالیست فرانسه در گفتگو با روزنامه ژورنال دودیماش گفت : جرج بوش رییس جمهور امریکا دروغ گفته است و تمام سیستم روابط بین المللی را با این دروغگویی زیر سوال برده است .
فرانسوا اولاند افزود: اینکه بوش توسط اطرافیان خود اعتراف کند که مساله تسلیحات کشتار جمعی عراق فقط یک بهانه سیاسی برای توجیه جنگ علیه عراق بوده است مساله بسیار وخیمی است .
زیرا به این ترتیب رهبر نخستین کشور قدرتمند جهان قبول می کند که با قصد قبلی از اعتماد افکار عمومی کشورش و نیز افکار عمومی سراسر جهان سوءاستفاده کرده است .
وی در ادامه گفت : جرج بوش دروغ گفته است و این دروغگویی به همان اندازه غیرقابل قبول است که تصویر دموکراسی را خدشه دار کرده که در عین حال تمام سیستم روابط بین المللی را زیر سوال برده است .
فرانسوا اولاند افزود: از این پس چگونه می توان برای تعهدات رییس جمهور امریکا ارزش قایل شد ، در حالی که وی حقایق را پنهان می سازد ، واقعیت را کتمان می کند و حتی مدارک جعلی ارایه می دهد؛.

ادعا0 دروغین آمریکا در مورد سلاحها0 کشتار جمع0 عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها