دادستان شیراز:

عاملان حادثه تروریستی شیراز از آمریکا هدایت می‌شدند

گروه سیاسی: دادستان شیراز گفت: عاملان حادثه تروریستی شیراز که منجر به شهادت 14 نفر و مجروح شدن بیش از 200 نفر از شهروندان شد از سوی آمریکا هدایت می‌شدند. به گزارش فارس، جابر بانشی در جمع خبرنگاران با بیان این‌که صبح جمعه 3 عامل اصلی بمبگذاری حسینیه سیدالشهدای شیراز به نام‌ محسن اسلامیان، علی‌اصغر پشتر و روزبه یحیی‌زاده اعدام شدند، افزود: بخش عمده حادثه مربوط به عوامل خارجی بود که با راه‌اندازی شبکه‌های مختلف که از آمریکا هدایت می‌شد، در سطح وسیع اقدام به عضوگیری و جذب نیروهای مستعد می‌کردند که با تهی کردن اعتقادات مذهبی افراد، آنان را در شبکه‌ها و تیم‌های تروریستی وارد می‌کردند.
کد خبر: ۲۴۵۰۹۵
دادستان شیراز گفت: این گروهک‌ها، هسته‌ای را در استان فارس جذب کرده بودند و سعی داشتند با ارائه طرح‌ها و برنامه‌هایی، مراکز مذهبی را که محل جمع ‌شدن افراد متدین بود، شناسایی و بمبگذاری کنند تا با این روش، مردم از اعتقادات خود دست بردارند.

بانشی اظهار کرد: فعالیت این باند تنها مخصوص شهر شیراز و استان فارس نبود؛ بلکه آنان درصدد ‌اجرای عملیات‌ تروریستی خود در استان‌‌های تهران، گیلان و قم هم بودند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها