عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در اصفهان:

ناوگان خودروهای سنگین کشور فرسوده است

در حالی که تا پایان برنامه چهارم توسعه قرار بود نزدیک به 2 میلیون خودروی فرسوده در کشور اسقاط شود؛ اما حدود یک میلیون خودروی فرسوده هنوز از ناوگان حمل و نقل کشور خارج نشده است.
کد خبر: ۲۴۴۷۹۰

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در اصفهان در گفتگو با خبرنگار جام‌جم اظهار کرد: بر مبنای این برنامه قرار بود سالانه به طور متوسط 400 هزار دستگاه خودرو از رده خارج شود که این روند پیش از سال 84 در حدود 20 هزار خودروی فرسوده بود که با پیگیری‌های انجام شده از سال 84 تاکنون سالانه به طور متوسط 250 هزار خودرو از ناوگان حمل و نقل کشور خارج می‌شود.

حمیدرضا فولادگر گفت: از ابتدای این برنامه تاکنون تصور می‌شود تنها 800 هزار خودروی فرسوده در کشور اسقاط شده باشد.وی با تاکید بر ظرفیت محدود اجرایی کشور در امر اسقاط خودروهای فرسوده افزود: به دلیل الزام دریافت خودروی دوگانه‌سوز در ازای خودروهای فرسوده، معضل خروج ناوگان فرسوده کشور به این عامل گره خورده است.وی این خودروها را عامل اصلی آلایندگی در شهرهای بزرگ دانست و گفت: بر مبنای گزارش اخیر واعظ جوادی، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور «شهر اصفهان در حال حاضر 100 هزار خودروی فرسوده دارد.»

فولادگر با تاکید بر فرسودگی ناوگان خودروهای سنگین در کشور بیان کرد: با توجه به سرعت کند اجرای برنامه چهارم توسعه و بالا رفتن عمر خودروها، هنوز 2‌میلیون خودروی فرسوده [سنگین] در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به وضعیت آلودگی شهر اصفهان تصریح کرد: براساس هشدارهای اعلام شده موضوع آلودگی هوای اصفهان حادتر از کلانشهر تهران اعلام شده است.

فولادگر خاطرنشان کرد: برای خروج از وضعیت حاد آلودگی هوا در کشور علاوه بر خروج ناوگان فرسوده حمل‌ونقل و استانداردسازی موتور و سوخت خودروها، سازمان حفاظت محیط‌زیست و شهرداری‌ها باید در فعالیت‌هایی مانند درختکاری و فضاسازی محیط کوشاتر باشند.

اصفهان، ریحانه‌السادات سجادی 
خبرنگار جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها