بارندگی های روز گذشته و جاری شدن سیل در مناطق کوهستانی بافق استان یزد راههای 10 روستا را با مرکز شهرستان بافق قطع کرد.
کد خبر: ۲۴۴۶۲۴
به گزارش ایرنا، بخشدار مرکزی بافق گفت: این بارشها و جاری شدن سیل راه روستاهای فیروز آباد ،کرمانی ، نصرت آباد و بساب در دهستان سبز دشت و راه روستاهای گلستان،شهید بهشتی ،قطرم و شادکام در بخش مرکزی را با بافق مر کز شهرستان قطع نموده است.
"محمد علی صمیمی " افزود: در برخی از جاده ها نیز به علت تخریب ، عبور و مرور به کندی انجام می شود. وی اضافه کرد: تلاش ستاد حوادث پیش بینی نشده شهرستان بافق برای گشودن مسیر های مسدود شده همچنان ادامه دارد.
صمیمی گفت: جاری شدن سیل ، ضمن ایجاد آب گرفتگی تعدادی از خانه ها و قطع برق روستاها ، خسارات عمده ای به بخش کشاورزی و منابع طبیعی ، راه و زیر ساخت ها در این مناطق وارد کرده است.
بخشدار مرکزی بافق همچنین گفت: وسایل نقلیه تعدادی از شهروندان بافقی که در تفرجگاه " درگوشی " دشت قطرم دچار سیل شده بود در منطقه رها شده و خودشان با کمک امدادگران هلال احمر و ستاد حوادث شهرستان بافق نجات داده شدند.
صمیمی اظهار داشت: بدنبال این بارش شدید ، پس از چهار سال خشکسالی ، آب در رود خانه های منطقه جاری شد و بندهای خاکی دولت آباد و شیطور ، حاجی آباد ، موری آباد ، بشکان ،حسین آباد ،گود گوار ، قطرم و دشتخوان آبگیری شد که این امر سبب خوشحالی مردم بویژه کشاورزان شده است.
وی در ارتباط با میزان خسارات ناشی از سیل و تگرگ گفت: بررسی ها برای برآورد اولیه میزان خسارت از سوی کارشناسان ستاد حوادث پیش بینی نشده شهرستان در حال انجام است و تا اواسط هفته جاری ، رقم دقیق آن اعلام خواهد شد.
فرماندار بافق و بخشدار مرکزی به اتفاق امام جمعه و اعضای ستاد حوادث این شهرستان بلا فاصله پس از اطلاع از وقوع سیل برای بررسی مسائل و مشکلات مردم به مناطق سیل زده رفتند.