گروه سلامت: محققان آمریکایی دریافتند که جوانه‌های سه روزه کلم بروکلی، باکتری Helicobacter pylori که عامل اصلی بروز سرطان معده می‌باشد را سرکوب می‌کنند. جد فاهی از دانشکده پزشکی جان‌هاپکینز، معتقد است که تاثیر پیشگیرانه موجود در بروکلی برای تقریبا دو‌دهه گذشته شناخته شده است، اما برای نخستین‌بار است که یک طرح پژوهشی تاثیر مصرف بروکلی بر جلوگیری از سرایت باکتری که منجر به سرطان معده می‌شود را نشان می‌دهد.محققان از 48 مرد و زن ژاپنی که باکتریHelicobacter در آنها سرایت کرده بود ثبت نام به عمل آورده و روزانه مقدار 70 گرم جوانه بروکلی یا یونجه را برای مدت هشت هفته برای آنان تجویز کردند و پس از آن شدت انتشار باکتری یاد شده را در روز نخست، هفته چهارم و هشتم آزمایش کردند.
کد خبر: ۲۴۴۳۸۹

پژوهشگران یاد شده در نتیجه‌گیری خود که درCancer Prevention Research  چاپ شد، اعلام کردند که سطح انتشار باکتری یاد شده به طور چشمگیری در بیماران یاد شده کاهش یافت، اما در بیمارانی که جوانه یونجه مصرف کردند به همان مقدار قبل باقی ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها