احمدی نژاد خبر داد

آمادگی ایران برای ایجاد ارز مشترک

محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران از آمادگی کشورمان برای ایجاد یک ارز منطقه ای مشترک خبر داد.
کد خبر: ۲۴۳۵۵۰

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کازینفورم، دکتر محمود احمدی نژاد در یک کنفرانس مطبوعاتی در آستانه پایتخت قزاقستان اعلام کرد؛ ایران آمادگی دارد تا یک ارز مشترک منطقه ای برای مبادلات تجاری خود و کشورهای منطقه آسیای میانه و قفقاز تاسیس کند.

وی با اشاره به صرفه اقتصادی حذف دلار از مبادلات تجاری منطقه ای اعلام کرد؛ ایران هم اکنون دلار را از مبادلات تجاری خود حذف کرده و این همان کاری است که کشور روسیه مدتها پیش انجام داد و جایگاه اقتصادی خود در جهان را بهبود بخشید.

احمدی نژاد پیشنهاد کرد که نفت منطقه به ارز دیگری غیر از دلار به فروش برسد. وی هم اکنون در یک سفر دوروزه رسمی در آستانه پایتخت قزاقستان به سر می برد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها