گرگ‌های در‌لباس میش در‌اداره‌پلیس نیویورک

دو کارآگاه سابق اداره پلیس نیویورک که با لباس‌ کارآگاهی کاملا در خدمت مافیا بودند و برای آن سازمان آدم می‌کشتند به حبس ابد بدون امکان عفو محکوم شدند. به گزارش سی‌ان‌ان از نیویورک، لوئیس اپولیتو 60 ساله و استفن کاراکاپا 67 ساله که مجموعا 44 سال عضو رسمی پلیس بودند، زمانی به اتفاق یکدیگر کار می‌کردند.
کد خبر: ۲۴۲۴۵۶

 طبق اسناد دادگاه مافیا ماهی 4 هزار دلار‌به‌هر‌یک از آنان حقوق می‌داد و آنتونی کاسو، رئیس پنهانی باند جنایتکار لوچه‌سه شخصا 65 هزار دلار به آنان داد چون یکی از رقبای او را در یک تصادف ساختگی خودرو کشته بودند. در دادگاه گفته شد آنان تمام اطلاعات محرمانه مورد نظر کاسو را در اختیارش می‌گذاشتند. کاراکاپا و اپولیتو برای مشارکت با کمک به انجام 8 قتل، آزار رساندن به شاهدان جنایات کاسو، جلوگیری از اجرای عدالت، پولشویی و اتهامات مواد مخدر محکوم شدند. اپولیتو به حبس ابد به اضافه 100‌سال و کاراکاپا به حبس ابد به اضافه 80 سال و پرداخت 4‌میلیون دلار جریمه نقدی محکوم شدند.

بنتون کمپبل، دادستان دادگاه در پایان محاکمه این دو گفت: «مجازات این دو تا حدی باعث تسکین خانواده‌های قربانیان جنایات غیرقابل وصف آنان و شهروندان این شهر است که این افراد به اعتماد آنان خیانت کردند. ما خوشحالیم که آنها بقیه عمر خود را در زندان می‌گذرانند.»

اپولیتو، که در یک خانواده مافیایی بزرگ شد کتاب «پلیس مافیا» را نوشت و در آن توضیح داد چگونه ازحرفه خانوادگی خود دست برداشت و به گفته خودش «یکی از بهترین ماموران پلیس شد. او در چند فیلم مافیایی هم نقش‌های کوچکی ایفا کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها