بذرپاش: خودرو سال آینده گران نمی‌شود

گروه اقتصاد: مدیرعامل سایپا با بیان این که خودرو سال 88 گران نمی‌شود، گفت: ثابت ماندن قیمت خودرو در سال آینده با توجه به افزایش 25 درصدی نرخ دستمزد کارگران و تورم، به منزله کاهش قیمت خودرو است. به گزارش برنا، مهرداد بذرپاش در جمع خبرنگاران، گفت: سرانه فروش هر دستگاه به ازای هر نفر شاغل سایپا در سال گذشته، 6 درصد نسبت به سال 85 افزایش دارد.مدیرعامل سایپا از کاهش 5/5 درصدی هزینه تولید خودرو در سال‌جاری خبر داد و گفت: امسال هزینه‌های مالی تولید هر دستگاه خودرو نسبت به سال گذشته بیش از 5 درصد کاهش یافته است که این امر تاثیر مستقیمی در کاهش قیمت تمام شده محصول دارد.وی با تاکید بر بهره‌وری نیروی انسانی گفت: در این بخش نیز امسال شاهد رشد 20 درصدی نسبت به سال گذشته هستیم، به طوری که سقف نیروهای شاخص سایپا نسبت به تولید 20 درصد رشد ارزش افزوده داشته است.مدیرعامل سایپا ادامه داد: مقایسه بهره‌وری کل دارایی‌ها از محل عوامل انسانی نیز نسبت به سال 86 از رشد 11/7 درصدی برخوردار است که نوید بخش سال خوبی است.
کد خبر: ۲۴۲۲۱۰
وی با بیان این که تولید داخلی نسبت به ظرفیت اسمی رشد7 درصدی داشته است، گفت: درصد ضایعات تولید نیز در مقایسه با سال گذشته، 25 درصد کاهش یافته است که این امر در تمامی مراحل تولید اعم از سالن‌های پرس، مونتاژ و... است.

مدیرعامل سایپا با اشاره به عرضه مینیاتور در نیمه دوم سال آینده اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بخش قابل توجهی از 40 درصد برند سایپا مربوط به مینیاتور باشد.وی در ادامه تصریح کرد: تا سال 90 در کلاس‌های A  وB  وC  برند خواهیم داشت و علاوه بر مینیاتور 3 برند دیگر نیز به سبد محصولات سایپا اضافه می‌شود.بذرپاش در رابطه با برنامه‌های این شرکت اظهار کرد: تولید اتوبوس، کامیون و مینی‌بوس ملی تا سال 90 نیز هدفگذاری شده است به طوری که در هر یک از این خودروها یک برند اختصاصی خواهیم داشت.وی با بیان این که به ازای هر دستگاه خودرو 2 شغل در کشور ایجاد می‌شود، گفت: اگر کاهش قیمت خودرو منجر به ضربه زدن بنگاه اقتصادی و بیکاری باشد، نه تنها به نفع مردم نیست، بلکه ضرر عمومی را به همراه دارد.

بذرپاش در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که با خروج پراید از خط تولید چه اتفاقی برای سایپا می‌افتد، گفت: مینیاتور به همراه یک برند دیگر اختصاصی سایپا جایگزین پراید خواهد شد.

وی تصریح کرد: پراید یک سرنوشتی دارد و مطابق با اصلاح کیفیت و تقاضای بازار عرضه می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها