هفتمین دوسالانه ملی نگارگری گشایش یافت

درهای گنجینه موزه هنرهای معاصر به روی مردم باز می‌شود

گروه فرهنگ و هنر: هفتمین دوسالانه ملی نگارگری ایران با افزودن آثاری از شاهنامه طهماسبی به این نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر تهران گشایش یافت. به گزارش ستاد خبری این دوسالانه، محمود شالویی مدیر کل دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت ارشاد در مراسم گشایش دوسالانه نگارگری با اشاره به آغاز آن در هفته وحدت گفت: حرکت ما به سمت و سوی هنرهایی است که ریشه در اعتقادات دینی و ملی ما دارد و بیش از همه هنری مورد توجه خواهد بود که بازگوکننده ارزش‌های ما باشد. وی درباره هنر نگارگری ایران هم گفت: نگارگری هنری صد در صد ایرانی است که در تمام دنیا شناخته شده است.
کد خبر: ۲۴۱۴۴۳

سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران در ادامه از نمایش آثار به نمایش درنیامده گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران در همین موزه و برپایی نمایشگاه آثار کتی کولویتس و ارنست بارلاخ، دو هنرمند مجسمه‌ساز آلمانی در اصفهان خبر داد که هر دو سال آینده برپا خواهند شد.  

مرتضی حیدری، دبیر هفتمین دوسالانه نگارگری ایران سخنران بعدی این مراسم بود که از قول محمود شالویی از نمایش آثار شاهنامه ‌طهماسبی درکنار آثار این دوسالانه خبر داد و در ادامه از برپایی کارگاه نقاشی با حضور استادان و پیشکسوتان نگارگری ایران و همچنین همایشی با حضور صاحب‌نظران در روزهای 30 و 31 فروردین و یکم اردیبهشت‌ 88 در موزه هنرهای معاصر خبر داد.

وی همچنین حضور پرتعداد جوانان هنرمند را در این دوسالانه، نشان‌دهنده توجه این عزیزان به هنرهای اصیل و ‌ملی دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها