رئیس پلیس آگاهی استان تهران خبر داد:

دستگیری عاملان فروش سیمان دولتی در بازار آزاد

سرهنگ اسماعیل هادئی ، رئیس پلیس آگاهی استان تهران از دستگیری فردی که با تبانی دو مدیر متخلف ، سیمان دولتی در بازار آزاد به فروش می‌رساند ، خبر داد.
کد خبر: ۲۴۰۳۷۴
رئیس پلیس آگاهی استان تهران در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر این که فردی به نام سعید، 25 ساله با استفاده از اسناد و مدارک جعلی و تبانی با دو تن از مدیران ادارات در سال گذشته اقدام به دریافت سیمان دولتی از کارخانه سیمان آبیک کرده و آنها را در زمان اوج مصرف و بحران قیمت سیمان در بازار آزاد و خارج از شبکه قانونی توزیع و به فروش رسانده و سود نامشروع زیادی به دست آورده بود، موضوع برای بررسی در دستور کار ماموران اداره عملیات ویژه آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با انجام تحقیقات گسترده اطلاعاتی مشخص شد «سعید» با استفاده از اسناد جعلی از قبیل حوالجات تعاونی ، جوازهای ساختمان و کارت‌های شناسایی جعلی نسبت به تحویل 1300 تن سیمان دولتی از کارخانه سیمان آبیک و فروش آن در بازار آزاد اقدام کرده که بلافاصله با هماهنگی مراجع قضایی، وی در ماهدشت کرج شناسایی و دستگیر شد.

هادئی تصریح کرد: متهم دستگیر شده در ابتدا منکر اعمال خلاف شد ولی با ارائه دلایل و مستندات موجود، به جرم خود اعتراف و اظهار کرد: به 2 روش غیرقانونی از کارخانه سیمان آبیک سیمان دولتی دریافت کرده است  که در این اقدام مجرمانه 2نفر از مدیران  یک شرکت تعاونی با وی  مشارکت داشته و او توانسته است 1300 تن سیمان را پس از دریافت در بازار آزاد بفروشد. با اعترافات متهم دو همدست دیگر وی نیز دستگیر شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها