به گزارش ایسنا، روزنامه لوموند نوشت: امارات متحده عربی مدت زمان زیادی بود که به دنبال تاسیس پایگاه نظامی فرانسه در این کشور بود. با وجود این ژاک شیراک، رییس جمهور سابق فرانسه در جستجوی تاسیس پایگاههایی در کشورهای آفریقایی فرانسوی زبان بود.
پایگاه نظامی مذکور بر اساس توافقنامههای دفاعی و استراتژیک میان فرانسه و امارات متحده عربی که در سال 1975 منعقد شده است، احداث خواهد شد.
انتظار میرود 450 پرسنل نظامی فرانسه در این پایگاه مستقر شوند.
روزنامه لوموند نوشت: امارات متحده عربی مدت زمان زیادی بود که خواهان برتری نسبت به کشورهای همسایه و عدم وابستگی صرف به آمریکا در این زمینه بود.
این روزنامه افزود: امارات بزرگترین خریدار تسلیحات نظامی از فرانسه است.
فرانسه در حال حاضر دارای دو پایگاه نظامی در اقیانوس هند، در جزایر رئونیون و جیبوتی است و بازگشایی پایگاه سوم در امارات به دنبال تغییرات اولویتهای استراتژیک فرانسه است که بر اساس دکترین جدید امنیت ملی این کشور شکل گرفته است.
نیکلا سارکوزی رییس جمهور فرانسه، در تابستان سال گذشته دکترین جدید امنیت ملی فرانسه را تحت عنوان "کتاب سفید" اعلام کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم