علی احمدی قول داد:

پرداخت عیدی فرهنگیان تا‌ نوروز

وزیر آموزش و پرورش از ارائه زمان ‌دقیق پرداخت عیدی فرهنگیان خودداری کرد، اما گفت : عیدی فرهنگیان حتما تا قبل از نوروز 88 پرداخت می‌شود. این درحالی است که قبلا گفته شده بود عیدی فرهنگیان در پایان بهمن ماه به آنها پرداخت خواهد شد.
کد خبر: ۲۳۸۶۴۲
به گزارش فارس، علیرضا علی‌احمدی  امروز در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه طرح اتصال مدارس و ادارات آموزش و پرورش به شبکه ملی اینترنت گفت: عیدی فرهنگیان به طور یقین تا قبل از سال 88 پرداخت می‌شود اما این‌ که در چه زمانی پرداخت خواهد شد، این را دیگر نمی‌دانم.

وی افزود: این‌ که عیدی در چه قالبی پرداخت شود، بستگی به نظر فرهنگیان دارد، هر کس نقدی بخواهد به صورت نقدی و هر کس سکه بهار آزادی بخواهد، در قالب سکه پرداخت می‌شود.

علی‌احمدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این ‌که میزان هزینه برای اتصال مدارس و ادارات آموزش و پرورش به شبکه ملی اینترنت چقدر است، اظهار داشت: این میزان 20 میلیارد تومان است که به طور مساوی توسط آموزش و پرورش و وزارت فناروی ارتباطات پرداخت می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد: طرح اتصال 100 هزار مدرسه به اینترنت با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی 3 فاز در 2 سال انجام شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها