" شیمون پرز " رئیس رژیم اسرائیل امروز بنیامین نتانیاهو رئیس راستگرا و افراطی حزب لیکود را مکلف به تشکیل کابینه جدید کرد.این در حالی است که "تزیپی لیونی "، رقیب اصلی وی ائتلاف حزب کادیما با حزب نتانیاهو را بعید دانسته است.
کد خبر: ۲۳۷۰۹۷
به گزارش فارس، دفتر "شیمون پرز "، رئیس رژیم صهیونیستی امروز جمعه در بیانیهای اعلام کرد که "بنیامین نتانیاهو "، رهبر حزب راستگرا و افراطی لیکود مامور تشکیل کابینه جدید اسرائیل خواهد شد.
در این بیانیه آمده است که رهبر حزب لیکود با پرز دیدار خواهد کرد تا رسما حکم ماموریت برای تشکیل کابینه را دریافت کند.
نتانیاهو شش هفته مهلت دارد که دولت جدید را تشکیل دهد.
از سوی دیگر "تزیپی لیونی "، وزیر امور خارجه کنونی رژیم صهیونیستی و رهبر حزب کادیما امروز در دیدار با پرز مشارکت حزبش در دولتی که ریاست آن را نتانیاهو عهده دار باشد، بعید دانست.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که پرز روز پنجشنبه با سران حزب کادیما و نیز لیکود برای تشکیل دولت ائتلافی گفتوگو کرده بود.
این در حالی است که حزب کادیما با اختلاف یک کرسی یعنی با کسب 28کرسی توانسته بود رقیب خود حزب راست افراطی لیکود را شکست دهد. حزب لیکود توانست 27کرسی را در این دوره از انتخابات کسب کند.
از سوی دیگر دو حزب کارگر و کادیما بر ضد حزب لیکود و تشکیل دولت وحدت ملی دست به ائتلاف زدند.
در کنفرانسی که امروز با حضور دو حزب کادیما و کارگر تشکیل شده است، ایهود باراک، رهبر حزب کارگر با پیشنهاد تشکیل یک حزب میانهرو از دو حزب کادیما و کارگر، به لیونی پیشنهاد داده است که برای مبارزه با حزب لیکود به این پیشنهاد پاسخ مثبت دهد.
در ادامه تزیپی لیونی اعلام کرده است که هرگز صحنه مبارزه را ترک نکرده و به حزب کارگر برای مبارزه و جلوگیری از موفقیت لیکود پیشنهاد همکاری داده است.
در ادامه لیونی افزوده است: اگر حزب لیکود موفق به تشکیل کابینه شود، من به عنوان رهبر حزب کادیما هیچگاه حاضر به همکاری با این کابینه نمیشوم و حزب کادیما همواره سردمدار مبارزه و نقاد دولت باقی خواهد ماند.
اما آویگدور لیبرمن " رئیس حزب راست افراطی "اسرائیل خانه ما " اعلام کرده از "بنیامین نتانیاهو " رهبر حزب راستگرای لیکود برای تشکیل کابینه ائتلافی جدید حمایت میکند.
این کشمکشهای سیاسی میان رهبران احزاب صهیونیستی، کار را برای نتانیاهو در تشکیل دولت ائتلافی مشکل خواهد کرد.