فشار بحران اقتصادی در آمریکای لاتین

بحران مالی جهان می‌تواند نسبت فقر در آمریکای لاتین را در سال جاری 15 درصد بیشتر کند. خانم «ربکا گرینسپن» رئیس برنامه عمران سازمان ملل متحد در منطقه آمریکای لاتین افزود: به این دلیل لازم است دولت‌های این منطقه دست به اقدامات اضطراری بزنند.
کد خبر: ۲۳۶۵۸۵

به گزارش بی.بی.سی ، «گرینسپن» گفت: کشورهای کوچک منطقه بیشتر در معرض خطر هستند و ممکن است نتوانند با چنین شوک بزرگی مقابله کنند.

تحلیلگران می‌گویند 4/2 میلیون نفر از مردم آمریکای لاتین ممکن است کار خود را از دست بدهند.

خانم گرینسپن گفت: لازم است دولت‌های منطقه به اقتصاد خود پول دولتی تزریق کنند وگرنه ممکن است موفقیت‌های اجتماعی چشمگیر سال‌های اخیر را از دست بدهند.

وی در واشنگتن به خبرنگاران گفت: اگر دولت‌ها کوتاهی کنند میزان فقر در این منطقه در سال جاری 10 تا 15 درصد افزایش خواهد یافت. او گفت مخصوصا نگران اقتصادهای کوچک آمریکای مرکزی و حوزه دریای کارائیب است که به عقیده او فاقد ابزارهای مالی لازم برای مقابله با این بحران هستند. «اقتصادهای کوچک و متوسط ممکن است نتوانند با بحران و شوکی با این عظمت مقابله کنند».

کارشناسان دیگر هم درباره افزایش شدید بیکاری در کشورهایی مانند پاناما و جمهوری دومینیکن هشدار داده‌اند. آنان می‌گویند حتی برزیل ، نیرومندترین اقتصاد آمریکای لاتین ، فشارهای بحران کنونی را احساس می‌کند. برزیل ششمین تولیدکننده بزرگ خودرو در جهان است اما شرکت‌های خودروسازی بزرگ آن مانند مرسدس و فولکس‌واگن بسیاری از کارگران خود را به مرخصی اجباری فرستاده‌اند و اگر کاهش فروش خودرو بیشتر شود هشدار داده‌اند گام بعدی آنها می‌تواند اخراج کارکنان باشد. کاهش شدید قیمت نفت نیز باعث نگرانی درباره ادامه برنامه‌های اجتماعی در کشورهای صادرکننده نفت در منطقه مانند اکوادور و ونزوئلا شده است.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها