راز قتل پدر در ازدواج دوم نهفته بود

گروه حوادث: با پیگیری پرونده سقوط مرگبار مردی که چند روز پیش در غرب تهران جان خود را از دست داده بود 2 فرزند وی روز گذشته به قتل پدر خود اعتراف کردند.
کد خبر: ۲۳۵۱۵۲

بازپرس روشن رئیس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران با اشاره به این پرونده به «جام‌جم» گفت: عصر روز 12 بهمن امسال یکی از اهالی شمال غرب تهران با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از سقوط مرموز یکی از همسایه‌ها به نام داوود (56 ساله)‌ از طبقه نهم یک مجتمع مسکونی خبر داد.

پس از این تماس، ماموران کلانتری 134 شهرک غرب به محل حادثه عزیمت کردند و پی بردند که مرد میانسال بر اثر سقوط از بلندی فوت کرده است.

به این ترتیب، با گزارش موضوع مرگ وی به بازپرس کشیک ویژه قتل، جسد داوود برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و 2 پسر وی به عنوان مظنون در قتل بازداشت شدند و به اداره 10 پلیس آگاهی تهران انتقال یافتند.

روشن افزود: این 2 برادر به نام‌های سعید و احمد در بازجویی‌های پلیسی از هرگونه دخالت در مرگ پدرشان اظهار بی‌اطلاعی کردند و دستور قضایی برای پیگیری تحقیق به شعبه 10 پلیس آگاهی تهران صادر شد.

بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تصریح کرد این 2 برادر روز گذشته در اعترافات تازه‌ای بیان کردند پس از آن که متوجه شدند پدر آنها به صورت پنهانی اقدام به ازدواج کرده است بر سر این موضوع در روز حادثه با وی درگیر شده‌اند که در یک لحظه پدر آنها با سقوط از پنجره طبقه نهم ساختمان جان خود را از دست داده است.

به دنبال این اعترافات دستور قضایی برای بازسازی صحنه و ادامه تحقیقات به شعبه 10 پلیس آگاهی تهران صادر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها