معاون شرکت نفت خبر داد

تجدیدنظر در برخی از پروژه‌های صنعت نفت

گروه اقتصاد: معاون سرمایه‌گذاری شرکت ملی نفت تاکید کرد: با توجه به رکود اقتصادی و محدود بودن منابع سرمایه‌ای باید در برخی از پروژه‌های صنعت نفت تجدیدنظر کرد. به گزارش مهر، حجت‌الله غنیمی‌فرد در جمع خبرنگاران با بیان این که با توجه به پایین بودن قیمت تولید هر بشکه نفت و یا هر هزار مترمکعب گاز در کشورهای تولیدکننده مانند ایران، قیمت فعلی نفت هنوز برای تولید اقتصادی است، اظهار کرد: اما تصور می‌شود با توجه به محدود بودن منابع حاصل برای این که بتواند سرمایه‌گذاری در آنها صورت گیرد، بیشتر کشورهایی که از نظر اقتصادی به نفت وابسته هستند در اولویت‌های پروژه‌هایشان بازنگری می‌کنند.
کد خبر: ۲۳۳۱۵۹

به گفته وی، این بازنگری‌ به این معناست که پروژه‌هایی که بازیافت از آن مخزن بیشتر خواهد بود، سهولت برداشت دارد یا در دوره زمانی کوتاهی اجرا می‌شود، مورد توجه بیشتر قرار می‌گیرند.

غنیمی‌فرد همچنین یادآوری کرد: زمانی که قیمت‌ها به سمت تثبیت در بازار می‌رود، می‌توان این اولویت‌هارا مجددا بررسی کرد و به حالت‌های قبل بازگرداند، یعنی برخی از پروژه‌هایی که در شرایط بحران در اولویت‌های بعدی قرار گرفته‌اند، در شرایط عادی اولویت بیشتری داشته باشند. وی افزود: به عبارت دیگر، اگر در بازار نفت در ماه‌های فوریه و جولای، وضعیت قیمت‌ها را به طور افزایشی نسبت به وضعیت فعلی ببینیم، می‌توانیم مطمئن باشیم در سال 2009 شاهد قیمت‌های بهتری نسبت به 3 هفته اول ژانویه خواهیم بود.

وی با اشاره به این که لازم است در برخی مقررات و ضوابط پذیرش سرمایه در کشور بازنگری کرده و تعریف مجددی از شرایط اقتصادی داشته باشیم، گفت: قوانین موجود برای زمانی طراحی شده است که شرایط اقتصادی جهان حالت طبیعی دارد؛ ولی در وضعیت بحران ممکن است کارآمد نباشند. غنیمی‌فرد درباره اقتصادی بودن اجرای برخی پروژه‌های موجود در شرایط کنونی اقتصاد جهانی تشریح کرد: در پیش‌بینی قیمت برای تصمیم‌گیری انجام پروژه‌هایی که بیش از یک سال طول خواهد کشید، روش‌هایی است که فقط به یک مقطع خاص و کوتاه مانند بحران کنونی توجه نمی‌شود؛ زیرا قراردادی که برای تولید نفت از میدانی باشد که حدود 5 سال طول خواهد کشید، نیاز به دید بلندتری دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها