افزایش مداخلات پزشکی آرایشگران به سبب نبود قانون

گروه سلامت: یک متخصص پوست و مو گفت: نبود قانون مدون برای برخورد با آرایشگران متخلف، سبب دخالت آنان در امور تخصصی پزشکی پوست و مو هم شده است. دکتر محمدعلی ماپار در گفتگو با ایسنا، خواستار تدوین سریع‌تر قانونی برای برخورد با آرایشگران متخلف شد و اظهار کرد: آرایشگران به بهانه انجام پیرایش و زیبایی مراجعان، در حوزه متخصصان پوست و مو دخالت می‌کنند.
کد خبر: ۲۳۲۸۵۴
وی افزود: تجویز کرم‌ها و پمادهای مختلف، تزریق ژل برای پف صورت و سایر نقاط بدن، تزریق بوتاکس در زیر چشم و پیشانی، همگی از مواردی هستند که در حوزه تخصصی پزشکان حاذق پوست و مو یا جراحان پلاستیک است؛ در حالی که بسیاری از آرایشگرها خودسرانه به تجویز این مواد به مراجعان اقدام می‌کنند.

این متخصص پوست و مو ادامه داد: وزارت بهداشت و ارگان‌های مربوطه باید هرچه سریع‌تر اقدام به تدوین قانون موارد تخلف آرایشگران و از کارهای غیرعلمی آنان جلوگیری کنند.

ماپار تصریح کرد: در حال حاضر بدون قانون، وزارتخانه، مراجعان و متخصصان نمی‌توانند از آرایشگران متخلف شکایت کنند؛ اما اگر آسیبی به مراجعان وارد آمده باشد، امکان شکایت وجود دارد که هنوز در این رابطه موردی گزارش نشده است.

وی خاطرنشان کرد: خانم‌ها بویژه افرادی که در رابطه با انجام امور زیبایی از آرایشگران آسیب دیده‌اند، این موارد را حتما گزارش و خواستار بازرسی از آرایشگاه‌ها شوند.

این متخصص پوست و مو یادآور شد: خانم‌های جوان از خرید هرگونه مواد آرایشی و بهداشتی از آرایشگاه‌ها خودداری کنند؛ چرا که تعدادی از آرایشگران با تعویض ظرف پمادها و قرار دادن آنها در قالب ظرفی جدید و چسباندن مارک‌های خارجی و جعلی، این اجناس تقلبی را با هزینه‌های گزاف به مراجعان قالب می‌کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها