استاندار سمنان خبر داد

سرمایه گذاری40 هزار میلیارد ریالی دولت در سمنان

علی عبداللهی استاندار سمنان گفت: دولت نهم با سفر به استان سمنان در آخرین مرحله دور نخست سفرهای استانی، طرح‌هایی را برای اجرا مصوب کرد که برای آنها 40 هزار میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
کد خبر: ۲۳۲۱۱۷

به گزارش فارس ، استاندار سمنان صبح امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران مطبوعات و رسانه‌های گروهی اعزامی از نهاد ریاست جمهوری و نیز خبرنگاران استان سمنان افزود: با این اعتبار 998 طرح عمرانی، اقتصادی، تولیدی و صنعتی و معدنی در استان سمنان اجرایی می‌شود.

وی تصریح کرد: دولت نهم در سفر به دور نخست به استان سمنان که 18 ماه دیگر انجام شد، در نهایت به 251 مصوبه در جلسه استانی هیئت دولت رسید که استان سمنان از جهت پیشرفت برنامه‌های تاکنون توانسته از سایر استان‌های هم‌ ردیف جلوتر باشد.

استاندار سمنان پیشرفت فیزیکی طرح‌های عمرانی مصوب در دور نخست سفر هیئت دولت به استان سمنان را حدود 70 درصد اعلام کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای اجرای این طرح‌ها بسیج شدند.

عبداللهی با بیان اینکه خط 48 اینچ گاز از شریف‌آباد به میامی مراحل پایانی خود را می‌گذراند، زمان بهره‌برداری نهایی از این طرح را ابتدای اسفندماه امسال اعلام کرد و افزود: برای اجرای این طرح، 4 هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار مصوب و تاکنون 5 هزار و 600 میلیارد ریال در این طرح هزینه شده است.

وی طول اجرای این طرح را 420 کیلومتر عنوان کرد و گفت: خط لوله گاز شریف‌آباد ـ میامی در نهایت به خط لوله 42 اینچ میامی ـ کالپوش در شاهرود می‌پیوندد.

وی گفت: عملیات اجرایی یک 117 کیلومتر از اجرای این خط لوله در مسیر میامی ـ کالپوش به پایان رسیده و این خط لوله، استان سمنان را به منابع انرژی استان گلستان متصل می‌کند.

استاندار سمنان همچنین از اجرای طرح بزرگراه تهران ـ مشهد خبر داد و گفت: در دور نخست سفر دولت قرار شده بود مطالعه و معرفی سرمایه‌گذار برای این طرح انجام شود که هم‌اکنون عملیات اجرایی آن به پایان رسیده است و پیمانکار مجری آن در حال بستن قرارداد است.

وی برقی کردن خط آهن تهران ـ مشهد را از دیگر طرح‌های بزرگ مصوب سفر هیئت دولت به استان سمنان دانست و گفت: این طرح 10 هزار میلیارد ریال هزینه برای دولت دربرخواهد داشت.

خبرنگاران مطبوعات و رسانه‌های گروهی نهاد ریاست جمهوری و استان سمنان تا قبل از ظهر امروز از 12 طرح مصوب در شهرستان گرمسار بازدید می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها