سخنگوی کمیته‌ ضد دوپینگ:

ادعای کمبود کیت حاصل برداشت‌ شخصی است

رامین طباطبایی سخنگوی کمیته‌ ضد دوپینگ گفت: کاهش تعداد تست‌های دوپینگ پس از بازی‌های المپیک باعث انتشار شائبه‌هایی مبنی بر کمبود کیت‌های آزمایش شده است اما، این ادعاها بیشتر حاصل برداشت‌های شخصی است.
کد خبر: ۲۳۲۰۶۱

سخنگوی کمیته‌ ضد دوپینگ در گفتگو با ایسنا ، اظهار کرد: خرید کیت‌های آزمایشی برای کمیته‌ ضد دوپینگ هزینه زیادی ندارد و ما در واقع برای تهیه آن با محدودیت مواجه نیستیم اما از آنجایی که بعد از بازی‌های المپیک پکن با افت آماری در تعداد تست‌ها مواجه بودیم برخی آن را به کمبود کیت نسبت دادند.

وی درخصوص چگونگی همکاری کمیته ضد دوپینگ با کمیته‌ پزشکی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: طبق اساسنامه‌ای که به تایید فدراسیون جهانی فوتبال،‌ فیفا رسید و براساس تفاهم نامه‌ای که بین کمیته‌ ضد دوپینگ و فدراسیون فوتبال به امضا رسید مقرر شد ستاد در هدایت و نظارت و همین طور تعیین سیاست‌های کلی بر امور و مسایل مرتبط با دوپینگ در فدراسیون فوتبال وارد شود اما اجرای کار را برعهده‌ کمیته‌ پزشکی فدراسیون فوتبال بسپارد. خوشبختانه صحبت‌های زیادی در این رابطه صورت گرفته و مشکل خاصی وجود ندارد. دو طرف همکاری زیادی با هم دارند و اگر لازم باشد و فدراسیون فوتبال کمک بخواهد در مسایل مربوط به نمونه‌گیری‌ها شرکت خواهیم کرد البته این به معنای موازی کاری کمیته ضد دوپینگ با فدراسیون فوتبال نیست اما هدف کلی تعیین سیاست‌هاست و اینکه استقلال فدراسیون فوتبال در این زمینه خدشه‌دار نشود.

طباطبایی درباره‌ انتقاد سرمربی تیم ملی جوانان کشتی فرنگی نسبت به عدم حضور ماموران کمیته ضد دوپینگ در مسابقات انتخابی تیم ملی یادآور شد: انجام تست‌های ما در حالت کلی با درخواست فدراسیون‌ها صورت می‌پذیرد. گرچه انجام اقدامات ما براساس برنامه‌های ماهانه و سالانه صورت می‌پذیرد اما با اعلام برنامه‌های جاری در فدراسیون‌ها کمیته‌ ضد دوپینگ نسبت به اخذ نمونه اقدام خواهد کرد البته چه درمورد برگزاری مسابقه انتخابی و چه درباره رقابت‌های لیگ برنامه‌هایی و جود دارد اما مثل همیشه بدون اطلاع انجام خواهد شد. در این مورد نه تنها ما بلکه ماموران «وادا» هم بدون اطلاع و اعلام قبلی به صورت سرزده در اردوها حاضر شده و نسبت به نمونه‌گیری اقدام خواهند کرد. در این رابطه توجه به رشته‌های مطرح و المپیکی ما از جمله وزنه‌برداری ، تکواندو و کشتی بیشتر است.

وی تعیین جدول زمان‌بندی کمیته ضد دوپینگ را به دو دسته تقسیم کرد و متذکر شد: زمان‌بندی ما در طول سال به اجرای مسایل برنامه‌ریزی شده و پیش‌بینی شده ختم می‌شود. برنامه‌ریزی ما به صورت ماهیانه و پیش بینی شده به صورت سالیانه تدوین و به مورد اجرا گذاشته می‌شوند. در این بین نگاه ویژه‌تر به حساسیت لیگ‌ها برمی‌گردد و بی‌شک هر جا که احتمال وجود دوپینگ باشد ما برای نمونه‌گیری اقدام خواهیم کرد.

سخنگوی کمیته ضد دوپینگ در پایان درمورد زیرنظر گرفتن رقابتهای دور برگشت لیگ‌های والیبال و بسکتبال گفت: ماموران کمیته ضد دوپینگ به دنبال دریافت نمونه‌ها به صورت هدفمند هستند و قطعا رشته‌هایی از جمله والیبال، بسکتبال و هندبال نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در این راستا بی‌تردید کاهش نامحسوس تعداد نمونه‌گیری‌ها به معنای کاهش اهمیت آن نیست و گواه آن اخذ نمونه از ورزشکاران مختلف است بنابراین در هر زمان و هر مکان احتمال انجام اقدامات برنامه‌ریزی شده وجود خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها