همزمان با مسابقات بدمینتون فجر

رئیس فدراسیون جهانی بدمینتون به ایران می‌آید

همزمان با مسابقات بین‌المللی بدمینتون دهه مبارک فجر و برگزاری جلسه هیات رئیسه کنفدراسیون بدمینتون آسیا در تهران، رئیس فدراسیون جهانی بدمینتون به ایران می‌آید.
کد خبر: ۲۳۱۸۳۵

به گزارش ایسنا ، همزمان با مسابقات بین‌المللی دهه فجر، سه نشست بین المللی با حضور دکتر کانگ رئیس فدراسیون جهانی بدمینتون در تهران برگزار می شود.

اولین نشست، اجلاس کنفدراسیون بدمینتون غرب آسیا خواهد بود که با حضور مسوولان بدمینتون غرب آسیا در روز نوزدهم بهمن ماه در محل فدراسیون بدمینتون برگزار می شود و دستور این نشست برنامه‌ریزی برای رقابت‌های سال 2009 و برگزاری کمپ های بدمینتون در غرب آسیا است.

دومین نشست بین‌المللی جلسه هیات رئیسه کنفدراسیون بدمینتون آسیاست که صبح روز 20 بهمن در هتل انقلاب تهران و با حضور اعضا این هیات رئیسه برگزار می‌شود. دستور این نشست برنامه‌ریزی برای توسعه بدمنیتون آسیا و مسائل مالی این کنفدراسیون است.

اجلاس فوق‌العاده کنفدراسیون بدمینتون آسیا نیز عصر همین روز با حضور تمامی مسوولان این کنفدراسیون در هتل انقلاب تهران برگزار خواهد شد. دستور جلسه این نشست تصویب اساسنامه کنفدراسیون بدمینتون آسیا و انتخاب یک نماینده برای عضویت در هیات رئیسه فدراسیون جهانی است.

این برای نخستین بار است جلسه هیات رئیسه کنفدراسیون بدمینتون آسیا در ایران برگزار می شود.

نوزدهمین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون دهه فجر 17 تا 20 بهمن ماه در تهران برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها