سد مال آقا تاریخ خوزستان را غرق می‌کند

اهواز - خبرنگار جام‌جم: با احداث سد توسط وزارت نیرو منطقه گردشگری مال آقا به زیر آب خواهد رفت. معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی خوزستان در گفتگو با خبرنگار ما افزود: هم‌اکنون وزارت نیرو در حال مطالعه این طرح است.
کد خبر: ۲۳۱۵۷۴

وزارت نیرو برای ساخت این سد تمامی ظرفیت‌ها و موقعیت‌های اقتصادی، گردشگری، فرهنگی و... منطقه مال آقا را در طرح مطالعاتی‌اش لحاظ می‌کند.

غلامرضا شجاعی با بیان این که تاکنون هیچ‌گونه عملیاتی در منطقه به منظور ایجاد زیرسازی‌های لازم سدسازی انجام نشده، تصریح کرد: تاکنون مشاور این طرح، به ‌صرفه بودن ساخت سد را در منطقه مال آقا اعلام نکرده است.

وی در ادامه با تاکید بر این ‌که با احداث این سد آثار تاریخی و باستانی این منطقه به طور کامل زیر آب می‌رود اذعان کرد: البته با ساخت سد نیز می‌توان منطقه گردشگری دیگری در خوزستان به وجود آورد؛ چرا که سالانه میلیون‌ها گردشگر از سدهای موجود خوزستان بازدید به عمل می‌آورند.

مال ‌آقا روستایی در 32 کیلومتری شهرستان باغملک است که هنوز بافت سنتی خود را حفظ کرده است. این منطقه گردشگری کوهستانی در سلسله جبال زاگرس واقع شده و رودخانه‌ای مواج و سرد از کنار آن می‌گذرد که مسیر فرح‌بخش و زیبایی را طی سالیان متمادی ایجاد کرده است به طوری که همه ساله خصوصا در فصول بهار و تابستان، گردشگران زیادی از اقصی نقاط استان و کشور برای گذراندن اوقات فراغت و سیاحت به این مکان خوش آب و هوا سفر می‌کنند.

علاقه‌مندان به دیدار این روستای زیبا، از شهر باغملک به سمت مال‌ آقا حرکت می‌کنند و با پشت سر گذاشتن شهر قلعه‌تل و طی حدود 4 کیلومتر راه با دیدن تپه‌ها و کوه‌ها و جنگل‌های انبوه بلوط، گویی وارد دنیایی متفاوت می‌شوند.

کمی جلوتر، روستای تمبی با قدمتی چند هزار ساله با بافتی زیبا در دل کوهستان دیدگان گردشگران را می‌نوازد و آنان را به یاد صفا و صمیمیت روستا می‌اندازد؛ مکانی که روستایی باستانی را با همین نام، مدفون شده در زیر خاک‌هایش دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها